Petitchef

DB: Un desert primavaratic: Cheesecake cu capsuni si merisoare /cheesecake

Este o prajitura fina, cremoasa si racoroasa, pentru o ocazie speciala. Este mai mult decat gustoasa!

Desert
4 porții
1 oră
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Preincalziti cuptorul la 180 grade. Biscuitii se macina si se amesteca cu restul ingredientelor. Se preseaza apoi intr-o forma de copt.
  • Crema de branza se mixeaza bine cu zaharul. Apoi se adauga ouale, unul cate unul, apoi restul ingredientelor. Se toarna crema peste blatul de biscuiti din tava si se misca putin pentru a elimina bulele de aer.
    Se pun cateva cani de apa la fiert.
  • Tava cu compozitia de cheesecake se pune in tava mare de aragaz. Se toarna apa clocotita pana la jumatatea formei de prajitura. Atentie daca folositi o forma de copt cu pereti detasabili: s-ar putea ca in timpul coptului apa sa patrunda inauntru. Tocmai din aceasta cauza ales o forma de portelan.
  • Dati la copt pt 45-55 minute.
    Inchideti focul insa lasati prajitura in cuptor pentru inca o ora. Acest lucru este absolut necesar pentru ca prajitura sa se raceasca treptat si sa nu crape. Dupa o ora, scoateti-o afara si lasati-o sa se raceasca complet la temperatura camerei. Apoi acoperiti-o cu o folie alimentara si puneti-o la frigider pentru a se intari.


L Lifestyle blog

Poze

DB: Un desert primavaratic: Cheesecake cu capsuni si merisoare /cheesecake
DB: Un desert primavaratic: Cheesecake cu capsuni si merisoare /cheesecake - poza 2
DB: Un desert primavaratic: Cheesecake cu capsuni si merisoare /cheesecake - poza 3
DB: Un desert primavaratic: Cheesecake cu capsuni si merisoare /cheesecake - poza 4
DB: Un desert primavaratic: Cheesecake cu capsuni si merisoare /cheesecake - poza 5
DB: Un desert primavaratic: Cheesecake cu capsuni si merisoare /cheesecake - poza 6
DB: Un desert primavaratic: Cheesecake cu capsuni si merisoare /cheesecake - poza 7
DB: Un desert primavaratic: Cheesecake cu capsuni si merisoare /cheesecake - poza 8
DB: Un desert primavaratic: Cheesecake cu capsuni si merisoare /cheesecake - poza 9

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gelato de lamaie-un desert revigorant
Gelato de lamaie-un desert revigorant
6 porții
3 ore
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Tarta crème brûlée- un desert elegant
Tarta crème brûlée- un desert elegant
8 porții
1 h 50 m
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Moka, un desert clasic cu cafea
Moka, un desert clasic cu cafea
10 porții
1 h 50 m
Ușor
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează