Ingrediente: 200 gr ciocolata cu lapte 120 gr fulgi de porumb fara zahar Pentru decor : ciocolata cu lapte mini brezel bomboane colorate tip smarties: albastre...
Ingrediente: 40 gr fulgi de ovăz 200 ml apă (sau lapte) 15 gr semințe de chia 100 gr skyr (sau brânză proaspătă) 1 lingură de sirop de arțar 60 gr gem de fructe...
Ingrediente: 6 oua 2 lg de ulei 6 lg de zahar 6 linguri de faina 2 linguri cacao Pentru umplutura cu piure de castane: 250 g piureul de castane 200 frisca...
Ingrediente: 560 g fructe de padure, insemnand: mure, afine, coacaze rosii si capsuni (sau zmeura) 400 ml frisca 200 g ciocolata alba 1 pastaie de vanilie
Ingrediente: Blat: - 150 g unt topit si racit la temp. camerei - 175 g biscuiti (eu am pus o parte biscuiti 2 parti piscoturi) Umplutura: - 220 g branza de vaca...
Ingrediente: Blat: 3 oua, 9 lg zahar, 3 lg cu varf de faina, 1 praf de copt, 3 lg de apa Crema: 600 ml frisca, 250 g branza mascarpone sau branza proaspata de...
Ingrediente: 2 oua, 225 g zahar, 120 g faina, 250 ml vin rosu, 600 ml frisca, 150 ml suc portocale, 50 g ciocolata alba, 1 lingurita scortisoara, 2 pliculete...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.