Reni crocanti

Gustări
Foarte ușor
1 h 15 m

Astazi va propunem sa facem un dulce de sarbatori, fara coacere. Intrati in atmosfera magica a sarbatorilor de iarna si pregatiti Reni Crocanti O reteta buna de facut impreuna cu copiii ;-)

Ingrediente

8

Pentru decor :

Materiale

  • forma de taiat rotunda

Preparare

Preparare5 min
Timp așteptare1 h 10 m
  • Reni Crocanti - Preparare etapa 1Puneti deoparte 3 patrate de ciocolata. Topiti ciocolata in cuptorul cu microunde sau la bain-marie. Adaugati fulgii de porumb neindulciti si amestecati.
  • Reni Crocanti - Preparare etapa 2Folosind o forma de taiat rotunda, formati fursecurile dvs. Presati bine, astfel incat sa fie plate. Lasati sa se raceasca 1 ora.
  • Reni Crocanti - Preparare etapa 3Topiti cele 3 patrate de ciocolata si inmuiaiti baza covrigeilor in ea. Lipiti doi covrigi in partea de sus a fiecarui fursec pentru a forma coarnele de ren.
  • Reni Crocanti - Preparare etapa 4Inmuiati 2 bomboane albastre in ciocolata topita si lipiti sub cei doi covrigei pentru a forma ochii.
  • Reni Crocanti - Preparare etapa 5Inmuiati 1 bomboana rosie in ciocolata topita si lipiti in centru pentru a forma nasul. Dati la rece 10 min.
  • Reni Crocanti - Preparare etapa 6Gata! Ce reni crocanti minunati!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: