Ingrediente: Pentru o forma rotunda cu gaura la mijloc(20 cm) 150 g prune fara samburi 60 g unt 120 g zahar 2 oua 100 g faina 1 lingurita vanilie 4 lingurite...
Ingrediente: Blat : - 200 g biscuiti digestivi - 30 g ciocolata amaruie - 40 g mandorle - 80 g unt Umplutura: - 450 g ricotta - 3 oua - 100 ml frisca lichida -...
Ingrediente: 250 g de biscuiți cu unt 100 g unt 350 g ricotta 250 g mascarpone 200 ml de smântână lichidă 200 g ciocolată albă 3 ouă 1 lingură de amidon 1...
Ingrediente: un pachet foi de placinta, 250 g mascarpone, 250 g ricotta, 5 oua,zahar, un praf de sare, vanilie, coaja rasa de la o lamaie, unt topit pentru uns...
Ingrediente: 250 g faina de griu - 120 g unt - 50 g zahar pudra - un ou - o lingura rasa de amidon - coaja rasa de la o lamiie/portocala - 250 g ricotta - 100...
Ingrediente: Pentru aluat: 300 400g făină 2 linguri zahăr 2 linguriţe cacao 2 linguriţe cafea 30 g unt 250 ml vin dulce 1 albuş ulei sare forme de rulouri...
Ingrediente: 200 g faina 1 lingurita cacao 30 g unt 1 ou 25 g zahar 70 ml vin rosu ulei pentru prajit Pentru umplutura: 500 g ricotta dulce 100 g ciocolata...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.