Amestecam cu o furculita faina cu zaharul, untul, oul intreg si vinul in care am dizolvat lingurita de cacao. Obtinem un aluat destul de lipicios si elastic, pe care il acoperim si il punem la frigider aproximativ 1 ora.
Intindem aluatul pe o suprafata presarata cu faina, pana obtinem o foaie subtire, de cativa milimetri. Taiem patrate de aproximativ 10 cm, pe care le punem pe rulouri si le prajim in mult ulei incins. Lasam sa se raceasca, scoatem cannoli de pe rulou si pregatim umplutura.
Amestecam branza cu zaharul, scortisoara si ciocolata taiata cubulete marunte. Trebuie sa obtinem o compozitie destul de tare, asa ca puneti treptat zaharul, sa ca nu se inmoaie prea tare. Cu o lingurita umplem cannoli si ornam cu cate o bucatica de ciocolata la fiecare capat. Presaram cu zahar pudra si servim acest desert care are in jur de 400 calorii.
Comentarii:
Am consumat aceasta prajitura in Sicilia si crema era din urda foarte fina aromatizata cu multa portocala
Fffbuna!
Superrrrrrrrrrrrrrr