Ingrediente: Pentru umplut: 500 g frisca, 2 albusuri, 100 g zahar tos, o lingura rom, 6?7 foi sau 18?20 g granule de gelatina, un pachetel cu zahar vanilat,...
mal
De Craciun am pregatit acest fel din piept de rata si astazi (in sfarsit )o sa va arat cat de simplu s-a desfasurat totul.
Am spalat si transat rata.Pieptul l-am dezosat.
Pielea pieptului dezosat am crestat-o pentru a permite caldurii
mal
Uneori mancarea ni se pare banala. Poate preparam prea des acelasi fel de mancare si in timp ne plictisim de el. De aceea va propun o noua abordare : incercati sa va montati cat mai fantezist preparatele, asftel incat ,in momentul in care aveti
mal
Astazi va arat un desert care poate sa va scoata din incurcatura cand va treziti cu musafiri "pe nepusa masa ".
Mai bine zis , o sa va arat un mod de prezentare, deoarece piureul de castane a fost inventat inainte sa ma nasc eu :))
Recomandar
Bine, pe langa si o paleasca de mamaliga , am uitat sa iau malai si am incropit o terciuiala mica, nu se pune, va prefaceti si voi ca arata a mamaliga normala.
Ambele retete sunt infiorator de simple si cu atat de putine ingrediente ca se poate s
Este o mancarica cu un gust extraordinar, care se ridica ca si preferinta printre locurile cele mai inalte, aproape de sublimul piure de banana cu cereale.
Am copt la cuptor 2 mere mai marisoare, fata de varsta de 4 luni, am crescut ratia de mere din toa
?tiu, aduce a Irish Stew , aveam chef de a?a ceva, numai c? folosii ce ingrediente avui prin b?t?tur?, pe lâng? cele de baz?.
Am adunat a?a: carne de oaie (b?i, da oaie, oaie, a?a, de vârst? senectu?ii ?i foarte proasp?t?, ghinion teribil),
Piureul de mere crude pastreaza mult mai bine vitaminele decat cel din mere fierte/coapte, dar prezinta dezavantajul ca se oxideaza foarte rapid si trebuie consumat imediat.
In schimb, piureul de mere crude este foarte recomandat in cazul in care bebelus
Prin piurelul de mere cu iaurt introducem de fapt iaurtul in alimentatia bebelusului. Sunt putini bebelusii care accepta iaurtul simplu, deoarece are un gust acrisor. Un mic sfat primit in alegerea iaurtului, de la o prietena care a lucrat in domeniu, est
- se face un piure normal de cartofi (cartofii se curata de coaja,se taie bucati si se fierb in apa cu sare,sau in abur,sau in vasele cu fierbere fara adaos de apa .Dupa care se scurg de apa, se zdrobesc si se freaca cu unt , lapte si sare ). -se iau 4
Ingrediente : -naut -unt -sare -piper alb . -este un piure MINUNAT ,se prepara exact ca piure-ul de cartofi -se fierb boabele de naut (se lasa la inmuiat cu o seara inainte sau se pot cumpara gata fierte la cutie) -am scurs de