Tort de castane cu frisca
votează acum
Ingrediente
8
Pentru umplut:
Pentru stropit foile:
Pentru ornat:
Rețete inrudite
Tort despacito
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Pe platoul de tort se asaza partea care a fost c supra, cînd s-a copt blatul , se stropeste cu 1/3 din c titatea de rom amestecat cu apa si se unge cu jumatate cantitatea de frisca pentru umplut .
- Piureul de castane se pune într-o sita inoxidabila si se freaca cu dosul lingurii, ca jumai din cantitatea de piure sa cada afînat, ca frecateii, direct, peste frisca.
- Peste piure se asaza foaia de la mijloc care se stropeste, la fel, cu rom si apa, unge cu restul de frisca si se presara cu restul de piure de castane.
- Frisca pentru ornat se pune în cornetul cu sprit eres Tortul se orneaza, cum s-a aratat în reteta precedenta, apoi se lasa la rece, 2- 3 ore.
Retete de prajituri si torturi
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!