Tort de castane cu frisca

votează acum
Tort de castane cu frisca
Desert
8 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

Pentru umplut:

Pentru stropit foile:

Pentru ornat:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Tort despacito


Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Pe platoul de tort se asaza partea care a fost c supra, cînd s-a copt blatul , se stropeste cu 1/3 din c titatea de rom amestecat cu apa si se unge cu jumatate cantitatea de frisca pentru umplut .
  • Piureul de castane se pune într-o sita inoxidabila si se freaca cu dosul lingurii, ca jumai din cantitatea de piure sa cada afînat, ca frecateii, direct, peste frisca.
  • Peste piure se asaza foaia de la mijloc care se stropeste, la fel, cu rom si apa, unge cu restul de frisca si se presara cu restul de piure de castane.
  • Frisca pentru ornat se pune în cornetul cu sprit eres Tortul se orneaza, cum s-a aratat în reteta precedenta, apoi se lasa la rece, 2- 3 ore.


R Retete de prajituri si torturi

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+