Ingrediente: 1 lingurita de ulei 300 g piept de pui fara piele, maruntit 1 ceapa, tocat 2 catei de usturoi, tocati 1 / 2 lingurita de piper negru 2 linguri...
Ingrediente: spaghete 1/2 piept de pui o mana de mazare 1 morcov 1/2 dovlecel sare,piper busuioc,oregano cascaval Sos 100 gr smantana 2 catei de usturoi...
Ingrediente: 250 g paste scurte jumatate piept de pui un fir ceapa verde 150 g ciuperci 200 ml smantana de gatit 1 lingura piure de rosii sare, piper ulei de...
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Ingrediente: 250 g paste de porumb 200 ml suc de rosii 2 rosii 1 ceapa 1 morcov 1 piept de pui 3 catei usturoi 2 linguri ulei de masline rozmarin si busuioc...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 1 piept de pui; 10-15 ciuperci proaspete; 200 gr. spaghete; 2 catei de usturoi; 300 gr. smantana; parmezan; ulei de masline, sare, piper,...