Petitchef

PASTA DE SPANAC SI TOFU / UNTABLE DE ESPINACAS Y TOFU

PASTA DE SPANAC SI TOFU / UNTABLE DE ESPINACAS Y TOFU

Cred ca vam plictisit de tofu, promit ca pentru o perioada nu nu voi mai reveni el. Reteta asta este foarte simplu de facut si foarte gustoasa, mie personal imi place sa mananc paine, dar intodeauna unsa cu ceva si cum spanacul i-ti sterpezeste dinti nu prea il iubesc in salate, asa ca probez facut pasa cu diferite ingrediete iar aceasta reteta mia placut foarte mult si vreau sa o impartasesc cu voi, sper sa va placa.
Creo que hos he aburido con mis recetas de tofu, bueno esta es digamos la ultima por un tiempo. Es una receta sensilla, sabrosa y saludable. A mi personalmente me gusta mucho comer pan, pero siempre untada con algo, esta vez he elejido las espinacas, las espinacas mucho no me gusta crudas, por el motivo que te deja los dientes raro,pero hecho asi no te pasa absolutamente nada por eso pruebo varios ingredientes y esta me a gustado mucho, asi que la comparto con vosotros, espero que les guste.
Ingrediente:
250 gr tofu
1 lingura miso
1 lingura lecitina
1/2 zeama de lamaie
150 gr spanac proaspat
1 ceapa verde
sare dupa gust
Ingredientes:
250 gr tofu
1 cuchara miso
1 cuchara lecitina
1/2 zumo de limon
150 gr espinaca fresca
1 cebolleta
sal al gusto
Prima data am mixat primele 4 ingrediente.
Lo primero he triturado los primeros 4 ingredientes.
Dupa care putin cate putin adaug spanacul, iar la final ceapa verde.
Poco a poco añado las espinacas y al final la cebolleta.
Sieste gata, acum gustam si vedem cata sare are nevoi, multa nu prea are nevoie caci miso este foarte sarat.
Y listo, ahora se pone la sal mucha no hace falta porque el miso tiene mucha sal.
Dar ca sa fie bun bun trebuie pus intrun vas cu capac si tinut la frigider minim 30 min pentru ca gusturile sa se amestece bine, dupa care se poate servi. Mie mia durat doua zile si nu sa stricat.
Despues se guarda en un recipiente con tapa y se deja en el frigorifico minimo 30 min para que los sabores se mesclen bien, despues se puede servir.A mi me a durado dos dias y estaba igual de bueno.









Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă One pot pasta cu branza de capra si spanac
One pot pasta cu branza de capra si spanac
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Foietaj cu cod si spanac
Foietaj cu cod si spanac
4 porții
55 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supă cremă de spanac-petitchef
Supă cremă de spanac-petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Quiche cu branza de capra si spanac
Quiche cu branza de capra si spanac
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Tofu – Branza de Asia! Tofu – Branza de Asia!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează