Pasta sfoglia con ricotta e spinaci
Ingrediente
2
Preparare
Preparare40 min
Gătire30 min
- Fierbem spanacul in apa cu sare, il scurgem bine asta dupa ce s-a racit, il taiem marunt si-l amestecam cu toate ingredientele
- Intindem pasta si o ungem cu compozitia rezultata, rulam frumos, ungem cu lapte si o bagam in cuptorul preincalzit, la 180° pentru circa 20 de minute, asta depinde de cuptor, tinut-o 30 de minute, ultimele cinci minute cu cuptorul la 200°. Asa arata scoasa din cuptor.
- Aici o feliuta pentru degustare, alaturi cu un pahar cu suculetul de la spanac. Mi-a fost mila sa-l arunc, asa ca pus un pic de ulei de masline si baut.
- E foarte buna calduta, dar se poate servi si rece fara nici o problema, e dietetica ca sa zic asa si dispare rapid din farfurie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă