Petitchef

DIP DE SPANAC/SPINACH DIP/SPINACI DIP

DIP DE SPANAC/SPINACH DIP/SPINACI DIP ACEST DIP L-AM PREPARAT PRIMA DATA PENTRU CRACIUN, ESTE O BUNATATE SI FOARTE SIMPLU DE FACUT.
CA SI PREZENTARE SE SERVESTE INTR-O PAINE SCOBITA IAR MIEZUL RAMAS SE PUNA LANGA SI FIECARE IA CU MIEZUL RAMAS DIN DIP.
AM SA VA PUN SI O POZA CU CEL FACUT PENTRU CRACIUN, DOAR CA AM FACUT POZA DUPA CE S-A TERMINAT DIP-UL:))

GATA CU VORBA!

INGREDIENTE:
300 GR DE SPANAC CONGELAT
250 GR CREMA DE BRANZA(GEN PHILADELPHIA)
2-3 LINGURI DE SMANTANA
PUTINA MAIONEZA
2 FIRE DE CEAPA VERDE
2 CATEI DE USTUROI
SARE, PIPER
MARAR

PREPARARE:
SPANACUL SE DECONGELEAZA SI SE SCURGE BINE DE APA. DACA SUNT FRUNZELE INTREGI, SE TOACA MARUNT.
CEAPA SE SPALA SI SE TOACA MARUNT.
SE FACE PUTINA MAIONEZA, SAU DACA O PREFETATI PE CEA DE CUMPARAT, FOLOSITI CAM-4 LINGURI.
BRANZA SE FREACA BINE, SE ADAUGA SMANTANA, APOI SPANACUL , MAIONEZA, CEAPA VERDE TOCATA MARUNT, USTUROIUL PISAT SI MARARUL .
SE AMESTECA BINE, SE SAREAZA SI PIPEREAZA DUPA GUST.
EU L-AM SERVIT CU CRACKERS.

CAM ATAT.IN UNELE RESTAURANTE SE SERVESTE CALD, DACA VRETI DUPA CE UMPLETI PAINEA O PUTETI PUNE ASA LA CUPTOR PENTRU 10 MINUTE.

POFTA BUNA!










Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Lasagna cu ricotta și spanac
Lasagna cu ricotta și spanac
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Börek, delicatesa turceasca cu spanac
Börek, delicatesa turceasca cu spanac
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
4 porții
3 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Galette cu spanac si branza de capra
Galette cu spanac si branza de capra
1 porții
25 min
Foarte ușor

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează