Este o traditie sa oferim bucurie celor dragi de Paste.
Surprindeti-i pe cei mici cu cele mai dragute fursecuri pregatite cu multa dragoste.
Retete traditionale sau reinventate? Indiferent de raspuns, totul are un gust mai bun atunci cand sunt impartite cu cei dragi.
Se amesteca untul topit cu zaharul. Adaugați oul si esenta de vanilie. Apoi adaugati sarea, faina si praful de copt si formati o minge din aluat.
Taiati bucati din aluat si faceti bile mici (aproximativ 16) si aranjati-le pe o tava cu hartie de copt. Puneti in cuptor timp de 25 de minute la 140° C.
Scoateti fursecurile din cuptor si asezati ouale de ciocolata in ele (fursecurile trebuie inca sa fie fierbinti). Lasati fursecurile sa se raceasca timp de 10 pana la 15 minute. Bomboanele vor curge cand le veti manca!
Aceasta reteta o puteti face si dupa Paste si puteti folosi ouale de ciocolata ramase. Noi am folosit oua colorate, dar puteti folosi doar pe cele clasice.
Comentarii:
De Pasti, mai, de Pasti ca nu paste nimeni pe aici! Paste vaca, paste oaia, paste capra..., iar astea sunt fursecuri pentru Pasti!