Petitchef

Zuppa di pesce(ciorba de peste)

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor
136 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

  • Preparare: dam pestele prin faina si il prajim intr-o tigaie cu ulei. Tocam zarzavaturile ca pentru ciorba si punem intr-o oala pa la fiert.
  • Cand apa fierbe adaugam zarzavaturile tocate, putin ulei si sare si lasam sa fiarba 15 minute.Adaugam si orezul si rosiilesi mai fierbem 10 minute dupa care adaugam pestele prajit potrivim de sare si mai fierbem circa 10 minute. Se poate drege cu bors sau zeama de varza patrunjel tocat si pofta buna.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 135Kcal
  • Carbo: 25.5g
  • Grăsimi: 0.8g
  • Grăsimi sat.: 0.1g
  • Proteine: 4.9g
  • Fibre: 2.8g
  • Zahăr: 5.2g
  • ProPoints: 3
  • SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (182g)


Poze

Zuppa di pesce(ciorba de peste)
Zuppa di pesce(ciorba de peste) - poza 2
Zuppa di pesce(ciorba de peste) - poza 3
Zuppa di pesce(ciorba de peste) - poza 4
Zuppa di pesce(ciorba de peste) - poza 5
Zuppa di pesce(ciorba de peste) - poza 6
Zuppa di pesce(ciorba de peste) - poza 7
Zuppa di pesce(ciorba de peste) - poza 8
Zuppa di pesce(ciorba de peste) - poza 9

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crochete de pește cu lămâie
Crochete de pește cu lămâie
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!
Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!
2 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Risotto cu creveți și lămâie
Risotto cu creveți și lămâie
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează