Pui intr-o tigaie lingura de ulei, la foc mare, il lasi sa se incinga si adaugi ciupercile spalate si taiate felii in prealabil.
Lasi pe foc cam 15 minute - mai amesteci din cand in cand. Nu trebuie sa-ti faci prea mari griji, ciupercile lasa apa, deci nu sunt sanse prea multe sa se lipeasca. O sa vezi ca-si schimba culoarea, mai intai intr-un rose, apoi in maroniu. Cand au ajuns la culoarea asta (dupa vreo 10 minute) acorda-le un pic mai multa atentie, mai invarte-le un pic - apa a inceput sa scada deja. Pune ierburile, putina sare si mai lasa 5 minute.
Scoate ciupercile din tigaie, pune-le intr-un vas si acopera-l ca sa se pastreze calde.
La final, dupa o ora, ce s-a intamplat a fost ca muream de pofta si ma ofticam teribil ca nu pot manca mai mult si nu pot simti totul mai bine (gusturi, mirosuri) din cauza racelii si amigdalelor inflamate. Sper din tot sufletul sa nu patesti la fel!
Toti neavenitii sunt bucatari si posteaza tot ce le vine ..numai ca nu au tinere de minte si mai uita de unele ingrediente ...importante adica vita sau asta nu mai conteaza///////???
Comentarii:
Unde este carnea ?!? ai mancato cruda ?
Este o ``vita de post``, acum depinde ,reteta sau bucatarul.....
Acum imi dau seama, vita esti tu, de-aia n-ai mentionat-o la ingrediente!
Toti neavenitii sunt bucatari si posteaza tot ce le vine ..numai ca nu au tinere de minte si mai uita de unele ingrediente ...importante adica vita sau asta nu mai conteaza///////???
Este de post? Sau de "prost"!
Ce vită....
Nu spui nimic despre vita??? ai uitat ????
Unde e vita????
Ne-o imaginam doar??
Cornel
UNDE ESTE VITA ?