Varză la grătar cu piept de pui

Felul principal
Foarte ușor
20 min
342 Kcal

varza la gratar poate fi garnitura pentru multe fripturi ;)

Ingrediente

2
Cost estimat: 4.11 (2.05€/porție)

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Încingem gratarul, plita sau grilul.
  • Condimentăm pieptul de pui cu sare și piper.
  • Se pune pe grătarul încins câte 3 minute pe fiecare parte.
  • Se scoate și se păstrează la cald.

    Cât timp pieptul de pui este pe grătar, ne ocupăm de varză.
  • Eliminăm frunzele exterioare și se taie în felii groase de 2 cm, ținând cont să avem cotor pe toate feliile.

    E greu, dar realizabil, pentru că altfel se va destrăma pe grătar și o să avem un pic mai mult de muncă..
  • Se presară sare pe toate părțile și se stropește cu ulei de măsline.

    Se pune pe grătarul încins și se ține câte 3 minute pe fiecare parte.
  • Se scoate pe un platou și se condimentează cu piper.

    Servim imediat!

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 341Kcal
  • Carbo: 19.2g
  • Grăsimi: 12.7g
  • Grăsimi sat.: 1.7g
  • Proteine: 36.5g
  • Fibre: 18.3g
  • Zahăr: 19.5g
  • ProPoints: 9
  • SmartPoints: 10
Informații nutriționale pentru 1 porție (860g)
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Azi incerc varza la gratar

abuz

anonymous

Interesant, de incercat

abuz

anonymous

Bine

abuz

anonymous

Superrrrrrrrrrr!

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Neinteresant, neatragator

abuz

Etnoboutique

Interesant ....simplu si totusi interesant ...de abia astept sa gatesc si eu reteta asta

abuz

anonymous

Nu cred ca e buna varza alba la gratar

abuz
Răspuns reteteBauturi:

Asa am zis si eu pana nu am incercat :)

anonymous

Super dietetic

abuz