-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Varză la grătar cu piept de pui
Varză la grătar cu piept de pui
varza la gratar poate fi garnitura pentru multe fripturi ;)
Ingrediente
2
Cost estimat: 4.11Euros€ (2.05€/porție)
Preparare
-
Încingem gratarul, plita sau grilul.
-
Condimentăm pieptul de pui cu sare și piper.
-
Se pune pe grătarul încins câte 3 minute pe fiecare parte.
-
Se scoate și se păstrează la cald.
Cât timp pieptul de pui este pe grătar, ne ocupăm de varză.
-
Eliminăm frunzele exterioare și se taie în felii groase de 2 cm, ținând cont să avem cotor pe toate feliile.
E greu, dar realizabil, pentru că altfel se va destrăma pe grătar și o să avem un pic mai mult de muncă..
-
Se presară sare pe toate părțile și se stropește cu ulei de măsline.
Se pune pe grătarul încins și se ține câte 3 minute pe fiecare parte.
-
Se scoate pe un platou și se condimentează cu piper.
Servim imediat!
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 341Kcal
-
Carbo: 19.2g
-
Grăsimi: 12.7g
-
Grăsimi sat.: 1.7g
-
Proteine: 36.5g
-
Fibre: 18.3g
-
Zahăr: 19.5g
-
ProPoints: 9
-
SmartPoints:
10
Informații nutriționale pentru 1 porție (860g)
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Asa am zis si eu pana nu am incercat :)