Varză la grătar cu piept de pui
varza la gratar poate fi garnitura pentru multe fripturi ;)
Ingrediente
2
Cost estimat: 4.11Euros€ (2.05€/porție)
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Încingem gratarul, plita sau grilul.
- Condimentăm pieptul de pui cu sare și piper.
- Se pune pe grătarul încins câte 3 minute pe fiecare parte.
- Se scoate și se păstrează la cald.
Cât timp pieptul de pui este pe grătar, ne ocupăm de varză. - Eliminăm frunzele exterioare și se taie în felii groase de 2 cm, ținând cont să avem cotor pe toate feliile.
E greu, dar realizabil, pentru că altfel se va destrăma pe grătar și o să avem un pic mai mult de muncă.. - Se presară sare pe toate părțile și se stropește cu ulei de măsline.
Se pune pe grătarul încins și se ține câte 3 minute pe fiecare parte. - Se scoate pe un platou și se condimentează cu piper.
Servim imediat!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 341Kcal
- Carbo: 19.2g
- Grăsimi: 12.7g
- Grăsimi sat.: 1.7g
- Proteine: 36.5g
- Fibre: 18.3g
- Zahăr: 19.5g
- ProPoints: 9
- SmartPoints: 10
Informații nutriționale pentru 1 porție (860g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Azi incerc varza la gratar
anonymous
Interesant, de incercat
anonymous
Bine
anonymous
Superrrrrrrrrrr!
anonymous
Buna
anonymous
Neinteresant, neatragator
E
Etnoboutique
Interesant ....simplu si totusi interesant ...de abia astept sa gatesc si eu reteta asta
anonymous
Nu cred ca e buna varza alba la gratar
anonymous
Super dietetic
Punctează această reţetă