Varza umpluta

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 30 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • Varza curatata si spalata o scobim, pana raman doar cateva straturi de frunze.Pieptul de pui il tocam impreuna cu ou, verdeata, sare,piper si busuioc.
  • Ceapa o calim in ulei,adaugam sucul de rosii si orezul spalat. Lasam la fiert pana scade sucul de rosii.Lasam la racit,dupa care amestecam cu carnea tocata.Cu acest amestec umplem varza.
  • Spatiul ramas il umplem cu varza marunt tocata.Se aseaza intr-o cratita. Adaugam restul de suc de rosii,presaram cu cimbru si completam cu apa pana la 3/4 din inaltimea verzei.
  • Acoperim cu un capac si dam la cuptor pana este fiarta varza, in jur de-o ora.Se serveste cu mamaliguta si smantana.
miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

13/07/2011

Arata foarte bine, apetisant si cred ca da o nota de eleganta la orice masa! dupa ce voi incerca reteta, voi reveni!

(0) (0) abuz