Varza umpluta
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- Varza curatata si spalata o scobim, pana raman doar cateva straturi de frunze.Pieptul de pui il tocam impreuna cu ou, verdeata, sare,piper si busuioc.
- Ceapa o calim in ulei,adaugam sucul de rosii si orezul spalat. Lasam la fiert pana scade sucul de rosii.Lasam la racit,dupa care amestecam cu carnea tocata.Cu acest amestec umplem varza.
- Spatiul ramas il umplem cu varza marunt tocata.Se aseaza intr-o cratita. Adaugam restul de suc de rosii,presaram cu cimbru si completam cu apa pana la 3/4 din inaltimea verzei.
- Acoperim cu un capac si dam la cuptor pana este fiarta varza, in jur de-o ora.Se serveste cu mamaliguta si smantana.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
13/07/2011
Arata foarte bine, apetisant si cred ca da o nota de eleganta la orice masa! dupa ce voi incerca reteta, voi reveni!