Tort aperitiv din clatite si crema de branza

Tort aperitiv din clatite si crema de branza
Felul principal
8 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

8

Pentru umplutura:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao


Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Se face o compozitia de clatite din oua, lapte si apa minerala . Se condimenteaza cu sare si piper. Se imparte in parti egale in doua boluri. In primul bol puneti 1 lingura pasta de rosii , pentru culoare si ardeiul rosu taiat cubulete mici. In al doilea bol adaugati marar tocat si o picatura de colorant verde. Incalziti uleiul intr-o tigaie si faceti pe rand clatitele. Trebuie sa rezulte 10 clatite, 5 rosii, 5 verzi.
  • SFAT:
    intrucat atat ardeiul cubulete cat si mararul, daca este pus direct in compozitie, fiind greu, se lasa la fund si este greu sa fie repartizat uniform pe fiecare clatita la fel, le impartiti in mod egal pe numarul de clatite si le adaugati direct pe clatita, imediat ce ati pus-o in tigaie, ca sa se lipesca.
  • Dupa ce ati terminat clatitele, cat se racesc, se face crema de branza. Se amesteca branza, smantina, mararul si se comdimenteaza dupa gust. Se ung foile de clatite, alternand rosu, verde...si tot asa pana le terminati. Se imbraca apoi in folie de plastic si se pun intr-un bol. Se da la rece, iar cand se serveste, se rastoarna si se scoate folia. Rezulta un tortulet din clatite cu crema de branza.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

16/03/2013

Fr bun

(0) (0) abuz



+