Condimente -piper ,sare, vegeta fiecare ce doreste ,dupa gust. Ceapa taiata si ardeiul taiat felii le- calit in putin ulei nu mult ,pana s-a inmuiat ceapa si apoi le-am pus intr-un bol peste carnea tocata ,am pus painea inmuiata si stransa bine ,ouale ,apoi am amestecat bine si am condimentat dupa gust.
A lasat deoparte pana am curatat 800 g cartofi pe care i-am taiat bucati si i-am pus la fiert cu putina sare ,asa cum se face la pireu.
In forma detasabila cu diam de 22 cm ,am pus o foaie de copt si am presarat 2 lg cu pesmet. Cu lingurag am pus compozitia de carne si apoi am intins-o si am asezat frumos peste tot ,am dat la cuptor 30 minute.
A mixat bine si am mai potrivit de sare a scos de la cuptor compozitia de carne si a intins deasupra pireul de cartofi, Ca sa-i dau putin aspect mai comercial cum se zice a pus intr-un sprit 3 lg de pireu si am spritat un model pe margine si in mijloc.
A dat la cuptor inca 15 minute pana s-a rumenit putin deasupra. Dupa ce s-a mai racit putin ,a desfacut marginea detasabila si cu un cutit lat am mutat tortul meu pe un platou si a decorat cu masline taiate ,cu trandafiras facut din coaja de rosie si cu fidelute de varza se poate orna cu ce avem si cum place fiecaruia.
Comentarii:
Arata excelenr
Ieftin,gustos,aspectuos