Tochitura din maruntaie de pui
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se apala maruntaiele de pui si se acopera cu apa ,apoi se pun la fiert cu un praf de sare.In momentul cand da in primul clocot ,se spumeaza si se adauga condimentul de legume deshidratate si se lasa sa fiarba la foc domol, pana scade apa la jumatate.
- Se scot din supa maruntaiele,se scurg si apoi se pun la prajit in ulei.Cand incep sa se rumeneasca adaugam vinul rosu,mai lasam putin pe foc mestecand continuu pana scade tot lichidul si adaugam pasta de tomate,usturoiul zdrobit si restul de supa ramas de la fiert.
- Se mai lasa sa clocoteasca putin ,apoi se adauga si amestecul de condimente aromate,sare si pier daca mai e nevoie.
- Alaturi de tochitura se poate servi un piure de cartofi frecat cu putin ulei de masline si cateva ciupercute sotate in ulei de masline Trimisa de Ursan Anisoara.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este o mincare excelenta si o fac si eu foarte des cu mamaliguta
am gătit această rețetă
anonymous
Eu am pus si ciuperci in ea, a iesit f buna
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun!!!
anonymous
Foarte bun tocmai am facut-o pofta buna
anonymous
Super mancarea.traditionala cred.o sa o incerc pt prima data.
anonymous
Excelent!!!!
anonymous
Belea.....deja am pus la fiert.....sa traiesti
anonymous
10
anonymous
Suna apetisant o sa incerc si eu. multumiri pentru reteta
Punctează această reţetă