Tochitura din maruntaie de pui

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se apala maruntaiele de pui si se acopera cu apa ,apoi se pun la fiert cu un praf de sare.In momentul cand da in primul clocot ,se spumeaza si se adauga condimentul de legume deshidratate si se lasa sa fiarba la foc domol, pana scade apa la jumatate.
  • Se scot din supa maruntaiele,se scurg si apoi se pun la prajit in ulei.Cand incep sa se rumeneasca adaugam vinul rosu,mai lasam putin pe foc mestecand continuu pana scade tot lichidul si adaugam pasta de tomate,usturoiul zdrobit si restul de supa ramas de la fiert.
  • Se mai lasa sa clocoteasca putin ,apoi se adauga si amestecul de condimente aromate,sare si pier daca mai e nevoie.
  • Alaturi de tochitura se poate servi un piure de cartofi frecat cu putin ulei de masline si cateva ciupercute sotate in ulei de masline Trimisa de Ursan Anisoara.

Punctează această reţetă

CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Este o mincare excelenta si o fac si eu foarte des cu mamaliguta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Eu am pus si ciuperci in ea, a iesit f buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun!!!

abuz

anonymous

Foarte bun tocmai am facut-o pofta buna

abuz

anonymous

Super mancarea.traditionala cred.o sa o incerc pt prima data.

abuz

anonymous

Excelent!!!!

abuz

anonymous

Belea.....deja am pus la fiert.....sa traiesti

abuz

anonymous

10

abuz

anonymous

Suna apetisant o sa incerc si eu. multumiri pentru reteta

abuz