Se apala maruntaiele de pui si se acopera cu apa ,apoi se pun la fiert cu un praf de sare.In momentul cand da in primul clocot ,se spumeaza si se adauga condimentul de legume deshidratate si se lasa sa fiarba la foc domol, pana scade apa la jumatate.
Se scot din supa maruntaiele,se scurg si apoi se pun la prajit in ulei.Cand incep sa se rumeneasca adaugam vinul rosu,mai lasam putin pe foc mestecand continuu pana scade tot lichidul si adaugam pasta de tomate,usturoiul zdrobit si restul de supa ramas de la fiert.
Se mai lasa sa clocoteasca putin ,apoi se adauga si amestecul de condimente aromate,sare si pier daca mai e nevoie.
Alaturi de tochitura se poate servi un piure de cartofi frecat cu putin ulei de masline si cateva ciupercute sotate in ulei de masline Trimisa de Ursan Anisoara.
Comentarii:
Este o mincare excelenta si o fac si eu foarte des cu mamaliguta
Eu am pus si ciuperci in ea, a iesit f buna
Foarte bun!!!
Foarte bun tocmai am facut-o pofta buna
Super mancarea.traditionala cred.o sa o incerc pt prima data.
Excelent!!!!
Belea.....deja am pus la fiert.....sa traiesti
10
Suna apetisant o sa incerc si eu. multumiri pentru reteta