Tochitura de pui, cu bulz
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Pui la cuptor-petitchef
-
Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
-
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
-
Pui crocant la air fryer, cea mai bună mâncare rapidă și ușoară!
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Focul trebuie pastrat tot timpul mediu spre mic.Daca nu aveti ceaun si vreti sa folositi o alta cratita, puneti sub ea ceva gros de fier sau de fonta.Carnatii i-am taiat in feliute si i-am calit in untura incinsa.
- Dupa ce s-au calit carnatii, a pus peste ei pulpele de pui congelate, dupa ce in prealabil le-a taiat in jumatate.
- Ceapa si ardeiul le-a taiat marunt si le-a pus "capac" peste pulpe.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
13/12/2011
Tochiturile de orice fel sunt unele din mancarurile mele preferate.Se fac usor si nu trebuie sa fi mare bucatar sa le prepari.
03/12/2011
Imi place foarte tare. Voi incerca fara carnati. Sper sa-mi iasa. Multumesc.
05/10/2011
Arata de ti se umple gura de apa......
eu am facut cu organe de pui.... \carnati afumati picanti un pic de kaizer,si pulpe de pui dezosate.... de la ficat sa ingrosat un pic si sosul.... merge cu muraturi si mamaliga de......