Tochitura de pui, cu bulz

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Focul trebuie pastrat tot timpul mediu spre mic.Daca nu aveti ceaun si vreti sa folositi o alta cratita, puneti sub ea ceva gros de fier sau de fonta.Carnatii i-am taiat in feliute si i-am calit in untura incinsa.
  • Dupa ce s-au calit carnatii, a pus peste ei pulpele de pui congelate, dupa ce in prealabil le-a taiat in jumatate.
  • Ceapa si ardeiul le-a taiat marunt si le-a pus "capac" peste pulpe.

Punctează această reţetă

TTeocris78@gmail.com

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Tochiturile de orice fel sunt unele din mancarurile mele preferate.Se fac usor si nu trebuie sa fi mare bucatar sa le prepari.

abuz

anonymous

Imi place foarte tare. Voi incerca fara carnati. Sper sa-mi iasa. Multumesc.

abuz

anonymous

Arata de ti se umple gura de apa......
eu am facut cu organe de pui.... \carnati afumati picanti un pic de kaizer,si pulpe de pui dezosate.... de la ficat sa ingrosat un pic si sosul.... merge cu muraturi si mamaliga de......

abuz