Tochitura de pui cu mamaliga
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Carnati cu mamaliga
-
Paste cu pui si gorgonzola
-
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
-
Salată de orez cu pui, dovlecel, semințe de pin și oțet balsamic
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Pieptul de pui se spala si se taie cuburi.
Se pune uleiul la incalzit intr-o cratita antiaderenta, se adauga cuburile de pui, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa acoperit cateva min. amestecand din cand in cand. - Se adauga 1 cescuta mica de apa si se lasa la inabusit la foc mic spre mediu, cu capacul intredeschis pana se evapora apa si puiul se patrunde(cca.15-20 min). Daca doriti un pic mai mult sos puneti putin suc de rosii.
- Se adauga pasta de tomate, se asezoneaza cu oregano uscat si se mai lasa putin pe foc.
Se serveste cu mamaliguta si ou prajit sau fiert in apa, peste care se rade branza.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
29/03/2022
Delicios! Am adaugat 2-3 catei de usturoi si cimbru uscat. A avut maare succes! :)
am gătit această rețetă
R
28/04/2017
Cred ca s-a uitat timpul de pregatire al mamaligii (inlcusiv recomandari pentru prepararea acesteiai)
In rest, delicios.
30/11/2016
16-09-2016 ,mie nu mi se face cocoloase in mamaliga ,poate te ajuta acest sfat .Cind da apa in clocot in care am pus sare si putin ulei(unt)torn faina grisata in ploaie amestecind cu telul continu ,micsorind focul si asa las mamaliga sa fiarba pina este gata ,amestecind din cind in cind .Am o cratita de inox cu fund dublu in care fierb mamaliga ,success & God bless !!!!