Tochitura de pui cu mamaliga

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Pieptul de pui se spala si se taie cuburi.
    Se pune uleiul la incalzit intr-o cratita antiaderenta, se adauga cuburile de pui, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa acoperit cateva min. amestecand din cand in cand.
  • Se adauga 1 cescuta mica de apa si se lasa la inabusit la foc mic spre mediu, cu capacul intredeschis pana se evapora apa si puiul se patrunde(cca.15-20 min). Daca doriti un pic mai mult sos puneti putin suc de rosii.
  • Se adauga pasta de tomate, se asezoneaza cu oregano uscat si se mai lasa putin pe foc.
    Se serveste cu mamaliguta si ou prajit sau fiert in apa, peste care se rade branza.

Punctează această reţetă

floranceFlorance

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Delicios! Am adaugat 2-3 catei de usturoi si cimbru uscat. A avut maare succes! :)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun,bun,bun !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Fara putina ceapa nu are gust

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nu se poate face si fara oregano?!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte gustos si rapid de pregatit

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Naspa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buuuun!

am gătit această rețetă
abuz

rozalia_t2016

Ce oregano? Ce ceapa? La tochitura? Haida de...!

abuz

anonymous

Cred ca s-a uitat timpul de pregatire al mamaligii (inlcusiv recomandari pentru prepararea acesteiai)
In rest, delicios.

abuz

anonymous

16-09-2016 ,mie nu mi se face cocoloase in mamaliga ,poate te ajuta acest sfat .Cind da apa in clocot in care am pus sare si putin ulei(unt)torn faina grisata in ploaie amestecind cu telul continu ,micsorind focul si asa las mamaliga sa fiarba pina este gata ,amestecind din cind in cind .Am o cratita de inox cu fund dublu in care fierb mamaliga ,success & God bless !!!!

abuz
  • pagina 1 / 2