Tocana de porc cu legume si taitei lati

Felul principal
4 porții
Ușor
1 h 30 m

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței


Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • Spalam carnea, taiem in cuburi, taiem ceapa marunt, morcovul dam prin razatoarea mare, telina si usturoiul prin cea mica, ardeiul taiem fasii iar rosiile cuburi...calim ceapa in ulei, adaugam morcovul, telina, ardeiul, usturoiul si calim legumele, adaugam carnea, condimentam si mai calim putin, apoi turnam apa sa cuprinda carnea si lasam la fiert pe foc mediu... dupa ce a fiert carnea adaugam rosiile taiate si mai lasam la fiert 5-10 min pana ce scade zeama lasata de rosii, intre timp fierbem taitei in apa cu sare...cand au fiert ii scurgem de apa trecem sub un jet de apa rece si adaugam la tocanita noastra, lasam pe foc 3-4 min, se servesc calde alaturi de o salata de sezon... pofta buna!!!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

28/06/2011

....foarte rapida si foarte gustoasa

(0) (0) abuz
27/06/2011

Cred ca este foarte buna !!!

(0) (0) abuz
26/06/2011

Foarte gustoasa ceva intre tocana si spageti

(0) (0) abuz



+