Tarta cu dovlecei si ciuperci pleurotus

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
-
Tarta cu biscuiți oreo și ciocolată fără coacere
-
Tarta aromata cu prune
-
Tartă cu daims în stil ikea
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Curatam dovlecelul si il dam prin razatoare. Spalam ciupercile trecandu-le rapid prin jet de apa rece si le uscam usor cu prosoape de hartie. Le indepartam coditele .Taiem marunt ceapa si ciupercile si le puem la calit impreuna cu usturoiul pisat.
- Adaugam si dovleceii, condimentam si mai lasam pe foc aprox.10 minute pana ce compozitia isi pierde zeama .Stingem focul si lasam la odihnit.Intr-un castron batem galbenusurile de ou cu faina, smantana , patrunjelul si mararul apoi turnam peste compozitia cu ciuperci si dovlecel.
- Albusurile se bat spuma si se adauga in compozitie amestecand usor.Ungem cu ulei o oala mica din lut sau acoperim cu hartie de copt o tavita normala , turnam compozitia si o dam la cuptor 20-30 de minute la foc mediu.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 204Kcal
- Carbo: 9.6g
- Grăsimi: 13.8g
- Grăsimi sat.: 4.5g
- Proteine: 8.9g
- Fibre: 3.2g
- Zahăr: 3.2g
- ProPoints: 5
- SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (206g)