Petitchef

Tarta cu dovlecei si ciuperci Pleurotus

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor
204 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

  • Curatam dovlecelul si il dam prin razatoare. Spalam ciupercile trecandu-le rapid prin jet de apa rece si le uscam usor cu prosoape de hartie. Le indepartam coditele .Taiem marunt ceapa si ciupercile si le puem la calit impreuna cu usturoiul pisat.
  • Adaugam si dovleceii, condimentam si mai lasam pe foc aprox.10 minute pana ce compozitia isi pierde zeama .Stingem focul si lasam la odihnit.Intr-un castron batem galbenusurile de ou cu faina, smantana , patrunjelul si mararul apoi turnam peste compozitia cu ciuperci si dovlecel.
  • Albusurile se bat spuma si se adauga in compozitie amestecand usor.Ungem cu ulei o oala mica din lut sau acoperim cu hartie de copt o tavita normala , turnam compozitia si o dam la cuptor 20-30 de minute la foc mediu.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 204Kcal
  • Carbo: 9.6g
  • Grăsimi: 13.8g
  • Grăsimi sat.: 4.5g
  • Proteine: 8.9g
  • Fibre: 3.2g
  • Zahăr: 3.2g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (206g)


Întrebări:




Comentarii:

19/01/2013

E ok

(0) (0) Abuz
18/02/2012

Este buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Tarta italiana de paste
Tarta italiana de paste
4 porții
1 h 53 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă 10 lucruri interesante despre dovlecei 10 lucruri interesante despre dovlecei

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează