In primul rand, am taiat legumele - ardeiul in cubulete, morcovul si ceapa in bucati mai mari, si le-a pus la fiert cu 4 litri de apa si un praf de sare.
Intre timp, a pus taiteii la fiert separat timp de 15 minute cu un praf de sare. Este important sa-i fierbeti separat pentru ca astfel se vor curata de faina, iar cand ii veti adauga in supa, aceasta va ramane clara si frumoasa.
Cand au fost gata, i-am scos si i-am clatit cu apa. Cand legumele din supa s-au fiert am adaugat si taiteii in supa, dar si piperul si uleiul.
A lasat totul sa fiarba inca 5 minute, dupa care am oprit focul si am adaugat leusteanul tocat, pentru a obtine o aroma deosebita.
Comentarii:
Foarte buna ca am incercat si eu
Yummmmi ,chiar e super !
Excelenta!!!
Delicios!
Ok
Foarte buna
Numi pllace
Super buna!