Supa de naut cu spanac
Pentru o reteta usoara care te incalzeste in zilele racoroase, opteaza pentru aceasta supa! Datorita nautului si spanacului, va fi completa si echilibrata, pe langa faptul de a fi simpla.
Ingrediente
5
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
Taiati painea in bucati si prajiti-o intr-o tigaie cu putin ulei de masline. Rumeniti-o bine.
Adaugati patrunjelul tocat peste painea prajita.
Se toaca cateii de usturoi si se calesc in ulei de masline. Adaugati paprika si mai tineti pe foc 10 secunde.Adaugati usturoiul peste paine si patrunjel si zdrobiti cu un pistil. Trebuie sa obtinem un amestec cat mai fin. Dati deoparte.
Intr-o cratita mare se caleste in ulei de masline, ceapa tocata. Dupa ce incepe sa devina translucida, se adauga pasta de rosii si se amesteca bine.
Apoi adaugati nautul scurs si spanacul spalat inainte. Gatiti cateva minute, amestecand regulat.
Se acopera cu apa (1 cm deasupra ingredientelor) si se adauga amestecul de paine. Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga frunza de dafin. Se amesteca bine si se fierbe timp de 30 de minute.
Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Andra
Super buna, painea ii da cel mai bun gust, nu stiu ce e cu oamenii astia, daca nu le place sa nu puna painea, sa puna direct usturoi
am gătit această rețetă
V
varady_c2018
Foarte aiurea. Am adăugat vegeta.
C
costi1960
Pentru diabetici, supa asta-i o binecuvintare insa fara pic de piine, altfel devine criminala.
C
cris_nedelcovici
Nicieu n-am inteles de ce fierbe painea prajita
Adriana
Daca fierbi painea prajita...iese o mocirla!