Supa de naut cu spanac

Felul principal
5 porții
Foarte ușor
50 min

Pentru o reteta usoara care te incalzeste in zilele racoroase, opteaza pentru aceasta supa! Datorita nautului si spanacului, va fi completa si echilibrata, pe langa faptul de a fi simpla.

Ingrediente

5

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Supa de naut cu spanac - Preparare etapa 1Taiati painea in bucati si prajiti-o intr-o tigaie cu putin ulei de masline. Rumeniti-o bine.
  • Supa de naut cu spanac - Preparare etapa 2Adaugati patrunjelul tocat peste painea prajita.
    Se toaca cateii de usturoi si se calesc in ulei de masline. Adaugati paprika si mai tineti pe foc 10 secunde.
  • Supa de naut cu spanac - Preparare etapa 3Adaugati usturoiul peste paine si patrunjel si zdrobiti cu un pistil. Trebuie sa obtinem un amestec cat mai fin. Dati deoparte.
  • Supa de naut cu spanac - Preparare etapa 4Intr-o cratita mare se caleste in ulei de masline, ceapa tocata. Dupa ce incepe sa devina translucida, se adauga pasta de rosii si se amesteca bine.
  • Supa de naut cu spanac - Preparare etapa 5Apoi adaugati nautul scurs si spanacul spalat inainte. Gatiti cateva minute, amestecand regulat.
  • Supa de naut cu spanac - Preparare etapa 6Se acopera cu apa (1 cm deasupra ingredientelor) si se adauga amestecul de paine. Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga frunza de dafin. Se amesteca bine si se fierbe timp de 30 de minute.
  • Supa de naut cu spanac - Preparare etapa 7Gata!
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Andra

Super buna, painea ii da cel mai bun gust, nu stiu ce e cu oamenii astia, daca nu le place sa nu puna painea, sa puna direct usturoi

am gătit această rețetă
abuz

varady_c2018

Foarte aiurea. Am adăugat vegeta.

abuz

costi1960

Pentru diabetici, supa asta-i o binecuvintare insa fara pic de piine, altfel devine criminala.

abuz

cris_nedelcovici

Nicieu n-am inteles de ce fierbe painea prajita

abuz
Răspuns Petitchef_ro:

Painea a fost prajita inainte si maruntita fin, iar motivul pentru care este pusa in supa este pentru consistenta

Adriana

Daca fierbi painea prajita...iese o mocirla!

abuz
Răspuns Petitchef_ro:

Painea a fost prajita inainte si maruntita fin, iar motivul pentru care este pusa in supa este pentru consistenta. Va asiguram ca nu iese "morcila".