Taiati carnea fasii subtiri dupa ce ati racit-o bine in frigider.
Amestecati ingredientele pentru marinada intr-un bol, adaugati carnea si dati la frigider intre 30 de minute si 4 ore.
Intr-un bol amestecati amidonul cu 2 linguri de apa, pentru a avea o pasta.
Incalziti uleiul in wok pana uleiul e foarte fierbinte. Aceasta reteta se face la foc TARE de aceea e indicat sa aveti toate ingredientele la indemana, deja preparate. Prajiti carnea pe rand, cateva fasii o data, pentru a se praji bine, aprox 1 minut max 2. Apoi puneti carnea prajita intr-un bol si prajiti urmatoarea tura.
Cand carnea e prajita, prajiti ardeii iuti si usturoiul in wok. Prajiti 50 de secunde. Adaugati apoi ghimbirul pentru inca 40 de secunde si apoi adaugati carnea. Adaugati amidonul si ceapa si prajiti cam 1 minut. La sfarsit adaugati si patrunjelul.
Comentarii:
Foarte bun, doar ca mie mi se pare ca aroma de chimen e mult prea intensa si am renuntat la el.( si la uleiul de susan ca nu am gasit)