Vita stir- fry cu ananas

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se amesteca carnea cu marinada si se lasa la frigider pentru o ora.Incalzeste un wok si pune uleiul de porumb. Cand uleiul e fierbinte, stir- fry cepa si ghimbirul pentru 1 minut. Scoate-le din wok (ai grija sa nu scoti si uleiul) si pastreaza-le.
  • Adauga carnea (in transe) si stir- fry pana devine maronie, Scoate-o din wok si pune transa urmatoare, pana termini carnea. Pune toata carnea inapoi in wok, adauga vinul si sosul de soia, acopera si fierbe pana ce carnea e gata (nu trebuie sa dureze mult daca ai taiat carnea subtire).
  • Daca ai o carne care se fierbe mai greu si sosul scade, ca sa nu se arda mai aduga putina apa.
    Cand e gata carnea, adauga ceapa cu ghimbirul si ananasul, mai gateste 2 minute. Potriveste de sare.
    Se serveste cu taietei de orez sau orez simplu.

Punctează această reţetă

C Cooking with my soul

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: