Spaghete cu ciuperci, kaizer si smantana

Spaghete cu ciuperci, kaizer si smantana
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Spaghete konjac à la provençale


Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min
  • Pus spaghetele la fiert in apa cu sare si cand a inceput apa sa fiarba am adaugat o bucatica de unt.
  • Taiat ciupercile bucatele, pus la calit in putin ulei si adaugat usturoiul. Lasat totul la calit pana s-au inmuiat ciupercile.
  • Separat prajit kaizerul in grasime proprie, nu mai adaugat ulei.
  • Luat de pe foc craticioara cu ciupercile, adaugat kaizerul si incorporat smantana.
  • Turnat acest sos peste spaghete!mancat si iubi ca spartii!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

28/01/2013

Foarte buna...acum am facut si eu...si e delicios

(0) (0) abuz
20/01/2013

Foarte buna dar nu am incercato

(0) (0) abuz



+