Pestele curatat se pudreaza cu putina sare si se lasa 30 de minute la rece, timp in care ne ocupam de rosii daca avem, adica le curatam de pielite si de seminte si le taiem in cuburi mici, si taiem ceapa julien.
Depunem rosiile si ceapa intr-un vas de Jena, stropim cu ulei, presaram cascaval ras, sare, piper, turnam vin si asezam pestele. Bagam in cuptorul fierbinte, la foc potrivit.
Calim ciupercile in unt si, cand apa lasata de ele s-a evaporat aproape complet, le turnam peste salau. Adaugam smantana si mai lasam la cuptor pana ce sosul scade potrivit, iar salaul e frumos rumenit.
Smaranda Sburlan scrie sa aducem pestele pe platoul decorat cu patrunjel tocat, impreuna cu sosul strecurat, pus intr-o, desigur, sosiera. Acuma, fiecare cum pofteste!
Comentarii:
Super reteta am sa o incerc maine dar arata minunat
MULTA GRASIME,,,PREZENTARE SLABA!!