Se toaca ceapa, ardeiul, ciupercile si se amesteca cu branza telemea rasa, patrunjelul verde tocat, oul, pesmetul si condimentele. Se presara sare si piper pe feliile de vita, se repartizeaza umplutura si se ruleaza.
Se pun intr-o tava, se stropesc cu putin ulei si se presara rozmarin uscat deasupra. Se adauga in tava o ceasca de apa si se baga la cuptor. Din cand in cand se scoate tava si se stropesc bucatile de rulada cu zeama din tava.
Pentru garnitura, fiert morcovul taiat rondele. Dupa ce stins focul adaugat mazarea congelata. lasat 3 minute dupa care pus la scurs. adaugat si porumbul. calit apoi in putin ulei de masline si condimentat.
Pentru sos, calit ciupercile taiate feliute in putin ulei de masline, apoi mixat impreuna cu smantana si cubul Knorr. La umplutura ramasa mai adaugat un ou, pus-o intr-o forma si dat la cuptor.