Rulada din muschi de vita cu sos de legume
Ingrediente
6
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- Se intinde muschiul de vita. Daca este cazul se bate un pic. Se sareaza si se pipereaza pe ambele parti.Se aseaza un rand de cascaval taiat felii peste muschi.
- Apoi un rand de jambon de porc .Peste jambon se pun 2 oua fierte taiate bucatele , se sareaza apoi se ruleaza carnea lasand in centru umplutura.
- Se baga intr-o plasa alimentara sau daca nu aveti , legati cu ata alimentara sau normala.Legumele se taie nu foarte marunt si se pun intr-o tava.Se presara sare peste legume apoi se aseaza muschiul de vita umplut. Se toarna uleiul, vinul si un pahar cu apa.
- Deasupra se preasara patrunjel tocat si se baga la cuptor la 180 grade timp de o ora jumatate. La jumatatea timpului se intoarce rulada iar cu 10 min inainte de a o scoate se mai intoarce odata .
- Aici cand se scoate din cuptor.Se lasa sa se raceasca un pic , apoi se separa carnea de legume. Legumele se toaca cu blenderul apoi se strecoara .
- Muschiul se taie felii subtiri . Cu cat e mai rece cu atat se taie mai bine.Cand se serveste se pune un pic de sos in farfurie iar peste sos se aseaza feliile de rulada .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelenta
anonymous
Super
anonymous
Buonissima
anonymous
Nu stiu ca nu am mancat
anonymous
F buna
Punctează această reţetă