Se intinde muschiul de vita. Daca este cazul se bate un pic. Se sareaza si se pipereaza pe ambele parti.Se aseaza un rand de cascaval taiat felii peste muschi.
Apoi un rand de jambon de porc .Peste jambon se pun 2 oua fierte taiate bucatele , se sareaza apoi se ruleaza carnea lasand in centru umplutura.
Se baga intr-o plasa alimentara sau daca nu aveti , legati cu ata alimentara sau normala.Legumele se taie nu foarte marunt si se pun intr-o tava.Se presara sare peste legume apoi se aseaza muschiul de vita umplut. Se toarna uleiul, vinul si un pahar cu apa.
Deasupra se preasara patrunjel tocat si se baga la cuptor la 180 grade timp de o ora jumatate. La jumatatea timpului se intoarce rulada iar cu 10 min inainte de a o scoate se mai intoarce odata .
Aici cand se scoate din cuptor.Se lasa sa se raceasca un pic , apoi se separa carnea de legume. Legumele se toaca cu blenderul apoi se strecoara .
Muschiul se taie felii subtiri . Cu cat e mai rece cu atat se taie mai bine.Cand se serveste se pune un pic de sos in farfurie iar peste sos se aseaza feliile de rulada .
Comentarii:
Excelenta
Super
Buonissima
Nu stiu ca nu am mancat
F buna