Rulada din muschi de vita cu sos de legume

Felul principal
Foarte ușor
1 h 30 m

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • Se intinde muschiul de vita. Daca este cazul se bate un pic. Se sareaza si se pipereaza pe ambele parti.Se aseaza un rand de cascaval taiat felii peste muschi.
  • Apoi un rand de jambon de porc .Peste jambon se pun 2 oua fierte taiate bucatele , se sareaza apoi se ruleaza carnea lasand in centru umplutura.
  • Se baga intr-o plasa alimentara sau daca nu aveti , legati cu ata alimentara sau normala.Legumele se taie nu foarte marunt si se pun intr-o tava.Se presara sare peste legume apoi se aseaza muschiul de vita umplut. Se toarna uleiul, vinul si un pahar cu apa.
  • Deasupra se preasara patrunjel tocat si se baga la cuptor la 180 grade timp de o ora jumatate. La jumatatea timpului se intoarce rulada iar cu 10 min inainte de a o scoate se mai intoarce odata .
  • Aici cand se scoate din cuptor.Se lasa sa se raceasca un pic , apoi se separa carnea de legume. Legumele se toaca cu blenderul apoi se strecoara .
  • Muschiul se taie felii subtiri . Cu cat e mai rece cu atat se taie mai bine.Cand se serveste se pune un pic de sos in farfurie iar peste sos se aseaza feliile de rulada .

Punctează această reţetă

SSandytza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelenta

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Buonissima

abuz

anonymous

Nu stiu ca nu am mancat

abuz

anonymous

F buna

abuz