Petitchef

Pulpe de pui la ceaun

Pulpe de pui la ceaun
In primul rand trebuie sa spun ca am folosit 2 pulpe intregi de la un pui de casa, si precum spunea regretatul Radu Anton Roman, desi carnea de la un pui de casa nu e asa frageda ca cea a unui pui din comert, plin de hormoni si concentrate, are un gust deosebit, nici nu se poate compara cu cel din magazine. In al doilea rand, trebuie sa spun ca am folosit un ceaun "vechi, antic, de demult" pe care-l am de la mama, care il are de la bunica, care il are de la strabunica ... si cred ca atat. E uratel ceaunul, dar eu tin tare mult la el. Daca Raissa o sa fie cuminte, probabil il va primi ca zestre :)))) .
Procedura e tare simpla : pulpele le-am condimentat cu sare, piper, boia. Am pus in ceaun ulei de floarea soarelui + ulei de porumb, l-am incins bine-bine, apoi am pus pulpele, si am lasat sa se faca la foc mic, pana s-au rumenit frumos. Stiu ca nu e sanatoasa baia de ulei, da' la cat de des prepar asa, nu cred ca are ceva :D.
Am facut langa orez : am topit unt, am prajit putin orezul, pana s-au umflat boabele, apoi am pus apa
( 3apa:1orez)si am lasat la foc mic pana a scazut apa de tot, apoi am stins focul si am pus parmezan si patrunjel. Am mai oparit si cateva buchetele de broccoli ... si cam atat :).







Comentarii:

06/10/2012

Strici manarea pura romaneasca

(0) (0) Abuz
16/08/2012

Ffff bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
2 porții
59 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tacos crocant de pui și sos satay
Tacos crocant de pui și sos satay
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tacos crocant cu pui în sos satay
Tacos crocant cu pui în sos satay
20 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Retete cu carne de pui gata in 30 minute Retete cu carne de pui gata in 30 minute

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează