Pt inceput condimentam pulpele de pui cu sare,piper si boia(pun si iute si dulce).Intr-un vas de yena stropit cu putin ulei,le asezam si le dam la cuptor pt cca 20-30 de minute,la foc potrivit.Sau pana ce se rumenesc ele binisor si sunt aproape facute.
Intre timp pregatim untul,adica il topim pe baie de aburi sau la cuptorul cu microunde.Apoi il amestecam cu pesmetul.Il pun din ochi nu am o masura precisa,insa va veti da seama ca e suficient in momentul in care devine ca o pasta omogena.
Apoi adaugam si usturoiul pisat marunt si in functie de preferinta mirodeniile.Si daca mai este nevoie mai adaugam putina sare si piper.Scoatem pulpele din cuptor,le ungem uniform cu aceasta pasta si le dam iar la cuptor pt cca 5-10 min.
Cand sunt gata,le scoatem si presaram deasupra cascaval razuit si le mai lasam 5 min.Se servesc alaturi de ce garnitura vrei,va asigur insa ca sunt delicioase.
Comentarii:
Am sa incerc si eu par a fi deliocioase