Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?

Acompaniamente
2 porții
Foarte ușor
59 min
324 Kcal

Pentru un pui atât fraged, cât și crocant, optăm imediat pentru gătitul în tigaie! O modalitate simplă și eficientă de a găti carne de pui ;-) Aici, vă sfătuim ca bonus, să-l marinați în ulei de măsline cu câteva condimente pentru a face totul și mai gustos și mai aromat. Odată gătite, tot ce trebuie să faci este să-ți însoțești pulpele de pui cu o porție de paste sau orez și o porție de legume sau salată mixtă și gata ;-)


Ingrediente

2
Cost estimat: 3.1 (1.55€/porție)

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Timp așteptare30 min
Gătire24 min

Observații

Marinada:
Puteți pune condimente la alegere și să adăugați ierburi aromatice dacă doriți.

Cum să însoțesc pulpele de pui?
Le puteți însoți cu orez, piure sau legume la abur!

Cum se păstrează pulpele de pui gătite la tigaie?
Le puteți păstra 3 zile, într-un recipient ermetic la frigider, dacă nu le mâncați imediat.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 324Kcal
  • Carbo: 1.5g
  • Grăsimi: 23.1g
  • Grăsimi sat.: 3.6g
  • Proteine: 26.9g
  • Fibre: 1.3g
  • Zahăr: 1g
  • ProPoints: 9
  • SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (128g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+