Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
Pentru un pui atât fraged, cât și crocant, optăm imediat pentru gătitul în tigaie! O modalitate simplă și eficientă de a găti carne de pui ;-) Aici, vă sfătuim ca bonus, să-l marinați în ulei de măsline cu câteva condimente pentru a face totul și mai gustos și mai aromat. Odată gătite, tot ce trebuie să faci este să-ți însoțești pulpele de pui cu o porție de paste sau orez și o porție de legume sau salată mixtă și gata ;-)
Ingrediente
2
Cost estimat: 3.1Euros€ (1.55€/porție)
Materiale
- 1 bol
- folie alimentară
Preparare
Preparare5 min
Timp așteptare30 min
Gătire24 min
Faceți o marinadă:
Ungeți pulpele de pui cu ulei de măsline. Adăugați boia de ardei, usturoi, sare și piper.Răspândiți bine amestecul peste pulpe, apoi acoperiți vasul și lăsați-l la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
Turnați un strop de ulei de măsline într-o tigaie și puneți-o la foc mediu. Puneți pulpele în tigaia încinsă și gătiți 12 minute.
Întoarceți pulpele și gătiți-le încă 12 minute pe cealaltă parte. Gata!
Observații
Marinada:
Puteți pune condimente la alegere și să adăugați ierburi aromatice dacă doriți.
Cum să însoțesc pulpele de pui?
Le puteți însoți cu orez, piure sau legume la abur!
Cum se păstrează pulpele de pui gătite la tigaie?
Le puteți păstra 3 zile, într-un recipient ermetic la frigider, dacă nu le mâncați imediat.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 324Kcal
- Carbo: 1.5g
- Grăsimi: 23.1g
- Grăsimi sat.: 3.6g
- Proteine: 26.9g
- Fibre: 1.3g
- Zahăr: 1g
- ProPoints: 9
- SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (128g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!