Pui la tigaie

Pui la tigaie
Felul principal
Ușor
55 min

Aceasta reteta este foarte usor de facut si foarte gustoasa. O mancare consistenta si hranitoare pentru cei mici si mari

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire40 min
  • Pui la tigaie - Preparare etapa 1Pulpele de pui, curatate si spalate, se asezoneaza cu sare,piper si paprika.
  • Pui la tigaie - Preparare etapa 2Se incinge uleiul de masline intr-o cratita si se calesc pulpele de pui pe ambele parti, pentru circa 5 minute fiecare parte, pana sunt rumenite nu foarte tare ( la flacara medie). In tot acest timp, cratita trebuie sa fie acoperita cu un capac
  • Pui la tigaie - Preparare etapa 3Se scot pulpele de pui si se pun deoparte, iar in aceiasi cratita calim ceapa (taiata solzisori) si (ardelul taiat fasii ) pentru 2-3 minute dupa care se adauga ciupercile si putina apa ( cat sa fie totul acoperit pe jumatate).
  • Pui la tigaie - Preparare etapa 4Puneti capacul si lasati la foc mediu pentru aproximativ 10 minute, ca legumele sa fie patrunse, dar in special ciupercile. In tot acest timp puteti sa amestecati o data sau de doua ori .
    Se adauga sosul de rosii, se asezoneaza cu sare, piper si zahar, se amesteca bine toate ingredientele si peste se pun pulpele de pui. Acoperiti cratita cu capacul si lasati din nou la foc mediu pentru arpoximativ 10 minute, sau pana cand pulpele sunt bine gatite.
  • Pui la tigaie - Preparare etapa 5La sfarsit presarati oregano si mai lasati capacul pe cratita pentru inca 5 minute, pentru a se intrepatrunde toate aromele.
    Se poate servi asa, sau daca doriti puteti servi langa o alta garnitura, iar una potrivita ar fi cartofii natur. Sa aveti pofta!

Punctează această reţetă

cdeeaaCdeeaa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 7

anonymous

Nu

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E o mancarica foarte gustoasa,eu am incercat o fara ciuperci si fara zahar,cu o conserva de rosii pasate.... foarte buna si am sa o includ in meniul fam. Sunt incepatoare intr ale bucatariei dar as recomanda o cu placere!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

Vasile Stirbu

Excelent, tocmai bun pt. azi, va multumim.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Beton

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Eu am gatit de multe ori aceasta reteta, dar ciupercile de regula le curat de pielita. cred ca este buna si asa, mai ales ca se mai adauga si alte ingrediente, cum ar foregano.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cred ca este un deliciu.incercam si.....mancam!! pofta buna !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent!!!

am gătit această rețetă
abuz

Maria 12

Gustos,usor!

abuz

anonymous

F.buna apetisanta!!

abuz
  • pagina 1 / 7