Pui cu capere
Ingrediente
Preparare
- Incingem uleiul de masline, apoi rumenim in el catelul de usturoi si il aruncam.
- Punem pulpele de pui in ulei si le rumenim.
Adaugam vinul, supa si caperele. Acoperim si lasam 30 de minute pe foc mic. - Dupa ce s-au scurs cele 30 de minute, adaugam rosiile cubulete, oregano si condimentam.
- Le lasam impreuna inca 10 minute.A iesit delicios! servit alaturi de cartofi prajiti cu ou si branza.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Caperele le pui intregi la fiert ?,vinul il pui sa fiarba ? ai uitat scortisoara ca sa-l bei la iarna.Aceasta mancare se doreste a fi un ostropel facut dupa ''ureche "
In primul rand caperele se taie in bucatele si se pun in ulei cateva minute, apoi se adauga carnea cu o cana de apa calda si un varf de cutit de sare cca 30',dupa care se pot pune rosii cubulete din conserva sau rosii crude tocate cca 10' dupa care se pune usturoiul mujdei, mirodeniile si dupa un clocot se adauga vinul - optional - si se stinge focul.Deasupra se poate pune si patrunjel verde tocat.
anonymous
Caperele acre, rosiile acre. Cam acru amestecul asta. Poate ar fi bine sa pui si o ceapa care este dulce si mai taie poate din acreala.
anonymous
Superrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Punctează această reţetă