Caperele le pui intregi la fiert ?,vinul il pui sa fiarba ? ai uitat scortisoara ca sa-l bei la iarna.Aceasta mancare se doreste a fi un ostropel facut dupa ''ureche " In primul rand caperele se taie in bucatele si se pun in ulei cateva minute, apoi se adauga carnea cu o cana de apa calda si un varf de cutit de sare cca 30',dupa care se pot pune rosii cubulete din conserva sau rosii crude tocate cca 10' dupa care se pune usturoiul mujdei, mirodeniile si dupa un clocot se adauga vinul - optional - si se stinge focul.Deasupra se poate pune si patrunjel verde tocat.
Comentarii:
Caperele le pui intregi la fiert ?,vinul il pui sa fiarba ? ai uitat scortisoara ca sa-l bei la iarna.Aceasta mancare se doreste a fi un ostropel facut dupa ''ureche "
In primul rand caperele se taie in bucatele si se pun in ulei cateva minute, apoi se adauga carnea cu o cana de apa calda si un varf de cutit de sare cca 30',dupa care se pot pune rosii cubulete din conserva sau rosii crude tocate cca 10' dupa care se pune usturoiul mujdei, mirodeniile si dupa un clocot se adauga vinul - optional - si se stinge focul.Deasupra se poate pune si patrunjel verde tocat.
Caperele acre, rosiile acre. Cam acru amestecul asta. Poate ar fi bine sa pui si o ceapa care este dulce si mai taie poate din acreala.
Superrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1