Pui în sos de capere

Pui în sos de capere
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Se condimentează pulpele de pui cu sare și piper.

    Se încinge o tigaie grill.

    În cazul în care folosiți pulpe de pui cu pielița (eu așa recomand :)) ) se vor pune cu pielița în jos, pe plită. Recomand să se folosească și pielița pentru că are ceva grăsime și puiul mai mult se va praji decât frige. Câte 2-3 minute pe fiecare parte și este gata.

    Se scoate pe un platou și se va păstra la cald.

    Pentru sos topim untul, adăugăm făina și amestecăm bine.

    Stingem cu supa de pui și amestecăm bine cu un tel.

    Adăugăm caperele și sucul de la lămâie (proaspăt stors).

    Fierbem 2-3 minute.

    Condimentăm cu sare și piper.

    Aranjăm pulpele pe farfurii și turnăm deasupra sosul de capere.

    Ornăm cu pătrunjel verde.

    Poftă bună!

    PS: Dacă doriți și o garnitură puteți alege între orez sau paste.
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Lixandra, 12/03/2025

Sosul de capere se poate folosi foarte bine langa piure de cartofi si orice friptura , eu nu recomand sa se adauge zeama de lamaie pentru ca deja caperele sunt foarte acre si nu este nevoie .

(0) (0) abuz
05/05/2014

Foarte bune

(0) (0) abuz
06/05/2012

E buna reteta dar data viitoare adauga si putin mustar in sos! Mie asa imi place.





(0) (0) abuz
22/03/2012

Bun, gustos, superb...

(0) (0) abuz
21/03/2012

Pare f.gustos cred ca merg si pulpe fara piele, nu toti maninca piele de la pulpe

(0) (0) abuz
21/03/2012

Delicioasa !

(0) (0) abuz