Petitchef

Pui în sos de capere

Felul principal
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se condimentează pulpele de pui cu sare și piper.

    Se încinge o tigaie grill.

    În cazul în care folosiți pulpe de pui cu pielița (eu așa recomand :)) ) se vor pune cu pielița în jos, pe plită. Recomand să se folosească și pielița pentru că are ceva grăsime și puiul mai mult se va praji decât frige. Câte 2-3 minute pe fiecare parte și este gata.

    Se scoate pe un platou și se va păstra la cald.

    Pentru sos topim untul, adăugăm făina și amestecăm bine.

    Stingem cu supa de pui și amestecăm bine cu un tel.

    Adăugăm caperele și sucul de la lămâie (proaspăt stors).

    Fierbem 2-3 minute.

    Condimentăm cu sare și piper.

    Aranjăm pulpele pe farfurii și turnăm deasupra sosul de capere.

    Ornăm cu pătrunjel verde.

    Poftă bună!

    PS: Dacă doriți și o garnitură puteți alege între orez sau paste.


Întrebări:




Comentarii:

05/05/2014

Foarte bune

(0) (0) Abuz
06/05/2012

E buna reteta dar data viitoare adauga si putin mustar in sos! Mie asa imi place.





(0) (0) Abuz
22/03/2012

Bun, gustos, superb...

(0) (0) Abuz
21/03/2012

Pare f.gustos cred ca merg si pulpe fara piele, nu toti maninca piele de la pulpe

(0) (0) Abuz
21/03/2012

Delicioasa !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui tandoori petitchef
Pui tandoori petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează