În cazul în care folosiți pulpe de pui cu pielița (eu așa recomand :)) ) se vor pune cu pielița în jos, pe plită. Recomand să se folosească și pielița pentru că are ceva grăsime și puiul mai mult se va praji decât frige. Câte 2-3 minute pe fiecare parte și este gata.
Se scoate pe un platou și se va păstra la cald.
Pentru sos topim untul, adăugăm făina și amestecăm bine.
Stingem cu supa de pui și amestecăm bine cu un tel.
Adăugăm caperele și sucul de la lămâie (proaspăt stors).
Fierbem 2-3 minute.
Condimentăm cu sare și piper.
Aranjăm pulpele pe farfurii și turnăm deasupra sosul de capere.
Ornăm cu pătrunjel verde.
Poftă bună!
PS: Dacă doriți și o garnitură puteți alege între orez sau paste.
Comentarii:
Foarte bune
E buna reteta dar data viitoare adauga si putin mustar in sos! Mie asa imi place.
Bun, gustos, superb...
Pare f.gustos cred ca merg si pulpe fara piele, nu toti maninca piele de la pulpe
Delicioasa !