Ast?zi este o zi foarte frumoas?. S-ar putea s? fie printre ultimele zile a?a calde în acest an. Parc? am fi la începutul lui septembrie. A?a c? profita?i din plin ie?ind la plimbare prin p?dure sau parc.
Asta mi-am propus ?i eu . Pentru azi am s? prepar o friptur? din pulpe de pui la tigaie.
În aproximativ o or? sunt gata. Re?eta am mai preparat-o dar acum i-a venit rândul s? o postez ?i pentru voi.
Sunt simplu de f?cut ?i prepararea lor nu necesit? mult timp.
V? trebuie pulpe de pui, un fir de praz ?i cartofi.
Sp?la?i bine pulpele de pui. Am g?sit la magazinul Cora pui "O?ene?ti" foarte frumo?i, cu o gr?sime de culoare galben?, ca cei crescu?i la ?ar?.
A?a deci, sp?la?i pulpele de pui, le tampona?i cu un ?ervet pentru a îndep?rta apa, condimenta?i cu sare ?i piper apoi le pune?i într-o tigaie antiaderent?, f?r? ulei, la pr?jit.
Acoperi?i tigaia ?i l?sa?i pulpele la pr?jit 2 - 3 minute, apoi le întoarce?i pe partea cealalt?, ?i tot a?a pân? se pr?jesc pe toate p?r?ile.
Separat cur??a?i cartofii de coaj?, îi sp?la?i ?i-i t?ia?i în lung. Ace?tia se pr?jesc în ulei încins.
Când pulpele sunt gata se scot pe un platou iar în uleiul r?mas se adaug? un cubule? de unt ?i se pr?je?te prazul t?iat bastona?e. La sfâr?it se s?reaz?.
Dup? aproximativ 40 - 50 minute mâncarea este gata.