Pui cu unt aromatizat
O reteta foarte rapida si foarte buna de pregatit in week-end.
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Pui la cuptor-petitchef
-
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
-
Pui prăjit in stil coreean, super crocant!
-
Pui cu lamaie la cuptor
Preparare
Preparare10 min
Gătire1 oră
- Preparare: pentru untul aromatizat cu verdeturi folosit: unt, cca. 100 g, verdeturile(busuioc, salvie, rosmarin, cimbru), 2 catei de usturoi si sare.
- Frecat untul pana a devenit crema. In mojar pisat usturoiul cu sarea si verdeturile, pana au devenit pasta. amestecat cu untul.Untul aromatizat cu verdeturi merge sa-l mancati si pe paine, la micul-dejun.
- Puiul, dupa ce spalat bine si uscat, cu degetele, usor, am desprins pielea de pe carne. Procedati usor, sa nu rupeti pielea. Pe sub piele, umplem puiul cu untul cu verdeturi. Asezam puiul intr-o tava, il ungem cu sare si piper si il stropim cu zeama de lamaie. Pe langa putem arunca si cativa cartofi. Dam la cuptor, pentru 1 ora.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!