Pt garnitura a gatit cus cus dar puteti sa il serviti cu ce garnitura preferati. Pieptul de pui se spala, se sterge de apa si se taie fasii, nu fff subtiri cam de 2 degete .
Condimentam carnea cu sare si piper. Intr-o tigaie punem untul, lasam sa se topeasca si sa se incinga, prajim fasiile de carne la foc mare si pe o parte si pe cealalta, doar cat sa prinda o crusta usor maronie. Asezam fasiile de carne prajita pe un servetel de hartie si le punem la o parte.
Aprindem cuptorul. Nucile le dam prin masina de tocat, usturoiul il pisam si cascavalul il dam prin cea mai mica razatoare. Luam un vas termorezistent, impartim cantitatea de carne imaginar in 3, punem o parte din cantitatea de carne in tava, punem jumate din usturoiul pisat repartizat uniform peste tot si punem nuca astfel incat sa acopere uniform carnea si usturoiul.
Peste nuca punem din nou un strat de carne, cealalta jumatate de usturoi repartizat uniform peste tot, acoperim din nou cu un strat de nuca ... la final punem ultimul strat de carne si acoperim din belsug cu nuca, peste turnam uniform frisca lichida si terminam cu un strat delicios de cascaval afumat.
Punem totul la cuptor in jur de 20 - 30 minute pana ce cascavalul prinde o crusta maronie. Servit cald sau rece e la fel de delicioasa.