Se incalzeste cuptorul la 400°F/200ºC.Se amesteca smantana si mustarul si se intinde amestecul peste tarta.
Se presara cascavalul.Se aseaza frumos feliile se rosie.Condimentati cu sare, piper si ierburile aromate.Stropiti cu 2 linguri de ulei de masline .Coaceti pana topeste si rumeneste vag cascavalul, 15-20 minute.
Se incinge cuptorul la 375F.faina, sarea si untul se amesteca in asa fel incat sa obtinem o ''faina'' nisipoasa. Se incorporeaza si apa fara a insista prea mult cu framantatul.Se inveleste aluatul in folie de plastic si se da la rece pt 15 minute.
Se intinde aluatul cu succitorul intr-un cerc cu diamentrul de 22cm (sau ce forma doriti) si se coace pana se rumeneste delicat cca 20 minute.
Comentarii:
Nu pricep ordinea operatiunilor. Daca am cuptorul incalzit la 400F, cum il incing la 375F
Nu se intelege care este ordinea operatiunilor
Minunata minunata ffffffffbuuuuuuuuuunnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa