Se taie puiul bucati se condimenteaza, sareaza si se trage putin in tigaie, de preferabil in tigaia de teflon, fara ulei. Nu trebuie sa fie prea facut, ca se ma baga apoi in cuptor.
Piureul se amesteca cu 2 oua putin cascaval si sare.Se unge un vas de yena cu unt si e toana in el piureul. Deasupra se pun bucatile de puiSosul alb se amesteca cu restul de oua.
Se toarna in vasul de yena iar deasupra se pune cascavalul ramas si cateva bucati de unt.Se baga la cuptor aproximativ 30 de minute, pana prinde culoare deasupra.Sosul alb 40 g unt, 50g faina, 500 ml supa.
Se topeste untul fara a se incinge tare, se adauga faina, se mesteca pana se inglobeaza si apoi se pune supa calduta putin cate putin mestecandu-se. Se lasa sa fiarba putin pina se ingroase.
Comentarii:
Poate ar fi o reteta buna daca ar fi bine prezentata; iertati-ma dar din explicatiile dvs. nu inteleg nimic.
Nu se mestecă în cratiță, salată, etc. Se AMESTECĂ. mestecăm alimentele în gură!