Se curata pulpele, se spala, se taie in 2, curatam ceapa, o taiem marunt, taiem ardeii dupa preferinta... calim ceapa in 2-3 lg de ulei, adaugam ardeiul galben si rosu ( eu am pus pasta de ardei), lasam putin la calit apoi adaugam carnea, condimentam si mai lasam 1 min la foc potrivit amestecand... adaugam 2 lingurite de boia dulce apoi turnam apa cat sa acopere carnea... se lasa pana ce fierbe carnea dar sa nu lasati sa scada de tot sosul, mai adaugati putina apa... scoateti carnea pe o farfurie... intr-un bol punem smantana adaugam faina si amestecam sa nu fie cocoloase, adaugam din zeama de pui si amestacam apoi turnam in cratita ce a fiert carnea si lasam sa se ingroase pe foc mic... punem inapoi carnea si mai lasam 1 min pe foc mic... adaugati frunze de patrunjel tocat... serviti alaturi de o mamaliguta mare de tot asa cum am facut eu...
Comentarii:
Minunata !
Fff buna,merita incercata
Foarte bun asa cum spui alaturi de o mamaliguta
F bun
Foarte buna si aratoasa. felicitari!