-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu migdale
-
Retete cu parmezan
-
Muschiulet de porc in crusta cu migdale
Muschiulet de porc in crusta cu migdale
Ceva mai special pentru masa de duminica
-
(4.6/5 - 62 voturi)
-
10
-
65
Preparare
-
Se bat ouale intr-un castron ca pentru omleta, apoi se incorporeaza faina si laptele amestecand cu un tel.
-
Intr-un mojar se pun condimentele si se maruntesc putin. Am folosit cuisoarele fara codita, mojarand doar varful.
-
Se adauga condimentele peste pesmet si se amesteca. Apoi se adauga parmezanul si migdalele.
Se incorporeaza in amestecul de ou.
-
Se imbraca muschiuletul in aluatul cu migdale. Apoi se pune intr-un vas termorezistent uns cu cele 3 linguri de ulei.
-
Se baga in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 45 minute, pana se rumeneste frumos.
-
Se taie felii cu un cutit cu lama ascutita si se serveste cu ce garnitura preferati. Noi am ales orez lung cu stafide si sos de soia.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
F.bun,condimentat
Delicios
O reteta simpla dar cu un "produs finit" foarte gustos.
Sunt convinsa ca este f. buna,Nu am facut cu cuisoare, dar o sa incerc
Foarte delicios
Excelent!
F bun
Excelent dar nu acum pe canicula
Mmmm...cred ca e tare bun! merita incercat.
Suna bine, mai ales ca sa apropie de mancare in stil indian, trebuie incercat numai asa vom sti ce gust are. j.v.