Muschiulet de porc in crusta cu migdale

Ceva mai special pentru masa de duminica
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire45 min
- Se bat ouale intr-un castron ca pentru omleta, apoi se incorporeaza faina si laptele amestecand cu un tel.
- Intr-un mojar se pun condimentele si se maruntesc putin. Am folosit cuisoarele fara codita, mojarand doar varful.
- Se adauga condimentele peste pesmet si se amesteca. Apoi se adauga parmezanul si migdalele.
Se incorporeaza in amestecul de ou. - Se imbraca muschiuletul in aluatul cu migdale. Apoi se pune intr-un vas termorezistent uns cu cele 3 linguri de ulei.
- Se baga in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 45 minute, pana se rumeneste frumos.
- Se taie felii cu un cutit cu lama ascutita si se serveste cu ce garnitura preferati. Noi am ales orez lung cu stafide si sos de soia.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
E
T
26/07/2012
Suna bine, mai ales ca sa apropie de mancare in stil indian, trebuie incercat numai asa vom sti ce gust are. j.v.