Muschiulet de porc in crusta cu migdale

Muschiulet de porc in crusta cu migdale
Felul principal
4 porții
Ușor
1 oră

Ceva mai special pentru masa de duminica

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire45 min
  • Se bat ouale intr-un castron ca pentru omleta, apoi se incorporeaza faina si laptele amestecand cu un tel.
  • Intr-un mojar se pun condimentele si se maruntesc putin. Am folosit cuisoarele fara codita, mojarand doar varful.
  • Se adauga condimentele peste pesmet si se amesteca. Apoi se adauga parmezanul si migdalele.

    Se incorporeaza in amestecul de ou.
  • Se imbraca muschiuletul in aluatul cu migdale. Apoi se pune intr-un vas termorezistent uns cu cele 3 linguri de ulei.
  • Se baga in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 45 minute, pana se rumeneste frumos.
  • Se taie felii cu un cutit cu lama ascutita si se serveste cu ce garnitura preferati. Noi am ales orez lung cu stafide si sos de soia.
MMagieinfarfurie

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

03/11/2014

F.bun,condimentat

(0) (0) abuz
elena.bica, 03/11/2014

Delicios

(0) (0) abuz
02/11/2014

O reteta simpla dar cu un "produs finit" foarte gustos.

(0) (0) abuz
07/06/2014

Sunt convinsa ca este f. buna,Nu am facut cu cuisoare, dar o sa incerc

(0) (0) abuz
tinely2, 07/06/2014

Foarte delicios

(0) (0) abuz
26/07/2012

Excelent!

(0) (0) abuz
26/07/2012

F bun

(0) (0) abuz
26/07/2012

Excelent dar nu acum pe canicula

(0) (0) abuz
26/07/2012

Mmmm...cred ca e tare bun! merita incercat.

(0) (0) abuz
26/07/2012

Suna bine, mai ales ca sa apropie de mancare in stil indian, trebuie incercat numai asa vom sti ce gust are. j.v.

(0) (0) abuz