Muschiulet de porc in crusta de piper

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
1 h 35 m

Ingrediente

2

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare45 min
Gătire50 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

John_, 08/05/2018

Muschi cu piele de porc nu am gasit, asa ca am cumparat pielea separat. Am turnat vinul (mai bine-l beam!). Am rulat muschiul pe toate partile. Cu pielea nu stiam ce sa fac, asa ca am rulat-o si pe ea. Am fiert totul pana a devenit aragazul auriu. A iesit ceva demential! La topping am renuntat. Nu stiam cum sa cumpar: la punga, la cutie, la borcan sau vrac? In rest reteta este sublima!

(0) (0) abuz



+