Muschiulet de porc in crusta de piper
Ingrediente
2
Preparare
Preparare45 min
Gătire50 min
- Spălați și curățați piele de porc.
- Pune intr-un castron și se acoperă cu vin.
- Acoperiți vasul.
- Frigorific pentru mai multe ore.
- Stratul de folie de aluminiu este plasat piper.
Apoi se ruleaza mușchi , care acoperă toate părțile.
Puneți-le într-o cratiță și se fierbe la foc mic până la auriu.- Se serveste cu topping favorit.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
J
John_,
08/05/2018
Muschi cu piele de porc nu am gasit, asa ca am cumparat pielea separat. Am turnat vinul (mai bine-l beam!). Am rulat muschiul pe toate partile. Cu pielea nu stiam ce sa fac, asa ca am rulat-o si pe ea. Am fiert totul pana a devenit aragazul auriu. A iesit ceva demential! La topping am renuntat. Nu stiam cum sa cumpar: la punga, la cutie, la borcan sau vrac? In rest reteta este sublima!