Muschiulet de porc in crusta de piper

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
1 h 35 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare45 min
Gătire50 min
  • Spălați și curățați piele de porc.
  • Pune intr-un castron și se acoperă cu vin.
  • Acoperiți vasul.
  • Frigorific pentru mai multe ore.
  • Stratul de folie de aluminiu este plasat piper.
  • Muschiulet de porc in crusta de piper - Preparare etapa 6Apoi se ruleaza mușchi , care acoperă toate părțile.
    Puneți-le într-o cratiță și se fierbe la foc mic până la auriu.
  • Se serveste cu topping favorit.
miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

John_, 08/05/2018

Muschi cu piele de porc nu am gasit, asa ca am cumparat pielea separat. Am turnat vinul (mai bine-l beam!). Am rulat muschiul pe toate partile. Cu pielea nu stiam ce sa fac, asa ca am rulat-o si pe ea. Am fiert totul pana a devenit aragazul auriu. A iesit ceva demential! La topping am renuntat. Nu stiam cum sa cumpar: la punga, la cutie, la borcan sau vrac? In rest reteta este sublima!

(0) (0) abuz