Petitchef

Muschiulet de porc in crusta de arahide

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se incinge cuptorul la 400F mustarul si untul de arahide se ametsca intr-un castronel se sareaza si pipereaza muschiuletul si se prajeste in cele cateva linguri de ulei, la temperatura medie-mare pana se rumenesc frumos.
  • Se unge muschiul cu amestecul cu mustar, apoi se tavaleste prin arahidele tocate si se pune in tava speciala pt fripturi.
  • Se toarna o cana cu apa in tava si se da totul la cuptor pt aproximativ 40 de minute sau pana temperatura interioara a carnii este de 160F (71C).
  • Se scoate din cuptor si se lasa sa se odihneasca minim 15 minute, acoperit cu folie de aluminiu, de-abia dupa aceea se taie in felii.Se presara cu coditele de ceapa verde si se serveste langa garnitura preferata (la noi a fost o salata mesclun).


Poze

Muschiulet de porc in crusta de arahide
Muschiulet de porc in crusta de arahide - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

12/11/2016

De ce numai patru stele???Pentru ca reteta ca atare este buna.Am gatit aceasta mancare.Dar de ce scrieti grade Fahrenheit.Nu toate gospodine au tabele cu grade Celsius si grade Fahrenheit.Ati gatit aceasta reteta sau pur si simplu ati copiat-o.

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
13/11/2016

Buna reteta !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Untul de arahide Untul de arahide Gratinarea – arta coptului in crusta Gratinarea – arta coptului in crusta Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează