Muschiulet de porc in crusta de arahide

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se incinge cuptorul la 400F mustarul si untul de arahide se ametsca intr-un castronel se sareaza si pipereaza muschiuletul si se prajeste in cele cateva linguri de ulei, la temperatura medie-mare pana se rumenesc frumos.
  • Se unge muschiul cu amestecul cu mustar, apoi se tavaleste prin arahidele tocate si se pune in tava speciala pt fripturi.
  • Se toarna o cana cu apa in tava si se da totul la cuptor pt aproximativ 40 de minute sau pana temperatura interioara a carnii este de 160F (71C).
  • Se scoate din cuptor si se lasa sa se odihneasca minim 15 minute, acoperit cu folie de aluminiu, de-abia dupa aceea se taie in felii.Se presara cu coditele de ceapa verde si se serveste langa garnitura preferata (la noi a fost o salata mesclun).
AAndreeaT

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

12/11/2016

De ce numai patru stele???Pentru ca reteta ca atare este buna.Am gatit aceasta mancare.Dar de ce scrieti grade Fahrenheit.Nu toate gospodine au tabele cu grade Celsius si grade Fahrenheit.Ati gatit aceasta reteta sau pur si simplu ati copiat-o.

am gătit această rețetă
(0) (1) abuz
13/11/2016

Buna reteta !

(0) (0) abuz