Foarte gustos si usor de facut.
Singura ''dificultate'' este pregatirea muschiuletului cu 24 de ore in avans :).
Intr-o caserola in care incape muschiuletul punem sos de soia o ceasca, usturoi 2-3 catei maruntiti, piper multicolor, maghiran uscat si/sau alte codimente pe care le agreati
Completati cu apa in asa fel incat carnea sa stea in lichid.
Sosul de soia are darul de a fragezi carnea.
A 2-a zi, se incinge cuptorul la 400F si se coace muschiuletul in tava speciala (carnea sta pe un gratar care sta in tava in care am pus o cana cu apa calda :) ) pt aproximativ 40 de minute.
Daca aveti un termometru pt carne si interiorul muschiuletului are 70C, masa e aproape e gata.
Inainte de a o taia carnea se tine bine acoperita pt 15 minute, de exemplu infofolita in folie de aluminiu sau intr-o caserola acoperita. E importanta figura acesta si este aplicabila la orice tip de carne, sucurile raman in carne si nu se scurg la prima felie taiata.
I-am servit alaturi de cartofi umpluti si gogosari in otet pusi la borcan asta toamna.
Comentarii:
Incerc si eu!
Delicios!
Foarte gustos!
Ft bun si usor de facut ...
Arata foarte bine
Super bun