Piper verde in saramura se poate cumpara de la magazinul Metro, costa 8 lei un borcanel 70 ml. Tocam cu cutitul 1 lingura de piper verde si amestecam cu piperul ramas boabe. Taiem carnea in 4 felii inalte si le punem pe fiecare parte peste piper apasand bine astfel incat sa ramana pe carne.
Intr-o tigaie topim untul Si punem la prajit feliile de carne. Rumenim carnea 2 minute pe fiecare parte pana cand capata o usoara, apoi o scoatem pe o farfurie calda si o acoperim.
Turnam cognacul in tigaie, inclinand tigaia inspre foc astfel incat cognacul sa se aprinda , apoi punem smantana, mustarul si restul de piper verde care nu s-a lipit de carne, saram daca mai trebuie si amestecam bine cu telul.
Punem carnea inapoi in tigaie si o lasam 1 minut ca sa ia gustul sosului. Oprim focul. Aranjam pe farfurii calde cu garnitura preferata.
Comentarii:
Extraordinar gust! Eu am suplimentat putin cantitatile ptr. sos, pe care l-am turnat fierbinte peste cartofii gratinati.
Cool
Imi place.
Fff bun
Ok!!!!!!!!!
Super buna