Petitchef

Mincarica cu carne de vita si ciuperci/Spezzatino di vitello coi funghi

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Curatim, spalam si taiem ceapa, spalam si taiem cuburele tulpinile de telina si morcovul si le prajim foarte putin cu cinci linguri de ulei (doua linguri ulei le pastram pentru ciuperci).
  • Adaugam carnea taiata cuburele, amestecam incontinuu pina se rumeneste un pic carnea, dupa care cernem faina peste carne, continuind sa amestecam, iar dupa circa 1-2 minute adaugam si vinul.
  • Adaugam si supa cit sa acopere carnea, acoperim cu un capac, lasind lingura sub capac ca sa se piarda din aburi si lasam pe foc circa 40 de minute. Cit timp se fierbe carnea amestecam ca sa nu se lipeasca si adaugam din cind in cind cite un pic de supa. .
  • Acum pregatim ciupercile, le curatim, spalam si taiem feliute. Intr-o tigaie de prajit punem doua linguri de ulei, usturoiul zdrobit si adaugam ciupercile si lasam la foc mare pentru citeva minute, ca sa scada apa lasata.
  • Cu cinci minute inainte de a fi gata mincarica de vita, adaugam ciupercile, amestecam incetisor iar la sfirsit adaugam piper si sare dupa gust.
    Servim tocanita cu piine calda, piure sau mamaliguta calda.


Poze

Mincarica cu carne de vita si ciuperci/Spezzatino di vitello coi funghi
Mincarica cu carne de vita si ciuperci/Spezzatino di vitello coi funghi - poza 2
Mincarica cu carne de vita si ciuperci/Spezzatino di vitello coi funghi - poza 3
Mincarica cu carne de vita si ciuperci/Spezzatino di vitello coi funghi - poza 4
Mincarica cu carne de vita si ciuperci/Spezzatino di vitello coi funghi - poza 5
Mincarica cu carne de vita si ciuperci/Spezzatino di vitello coi funghi - poza 6
Mincarica cu carne de vita si ciuperci/Spezzatino di vitello coi funghi - poza 7
Mincarica cu carne de vita si ciuperci/Spezzatino di vitello coi funghi - poza 8
Mincarica cu carne de vita si ciuperci/Spezzatino di vitello coi funghi - poza 9
Mincarica cu carne de vita si ciuperci/Spezzatino di vitello coi funghi - poza 10

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
4 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează