Mancare de ciuperci cu dovlecei si praz
Ingrediente
Preparare
- Legumele se asaza in tava. Se presara sare, piper, se adauga usturoiul tocat marunt.
Se varsa sucul de rosii si putin ulei. - Se preincalzeste cuptorul, abia apoi se adauga tava, care va sta in cuptor pret de 30 de minute, la foc mediu.
La final, inainte de servire, se adauga verdeata.
Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
M
Nu se specifica cantitatea de usturoi si nici la cate grade se seteaza cuptorul.
anonymous
Superba
R1949
Trebuie sa fie tare buna!
anonymous
Simply delicious , tres deliceuse
anonymous
O RETETA EXCELENTA - TREBUIE INCERCATA
anonymous
F. buna
anonymous
Delicios, f.gustos
anonymous
Buna
Etnoboutique
Da,foarte interesant ........Ceea ce ma enerveaza insa atat la reteta asta cat si la altelede genul asta postate in ultimul tim e faptul ca nu tine cont de sezonalitatea legumelor .In Romania dovleceii ,vinetele ,ardeii si prazul ajung la 1 leu /kg vara si 8-10 lei si peste iarna.Azi vara nu posta nimeni retete cu vinete si dovlecei.Le postati acum cand pretul kologramului a trecut de 10 lei deci ea mai mare decat al carnii de pui si e aproape cat al carnii de porc.! Acum ma astept -consider ca ar fii utile-sa gasesc retete cu dovleac "placintar"si cu alte legume si fructe de sezon....
anonymous
Sper si imi doresc sa fie f. buna reteta presarata si cu mai multa IUBIRE. Toate ingredientele sunt sanatoase, asa ca va invit si pe dvs sa-o faceti insa nu uitati sa-i presarati ingredientul cheie din plin: IUBIRE, caci energia acestui ingredient este miraculoasa, merge la casa sufletului si creste veselia si bucuria de viata.... sa aveti pofta buna, cu spor la ganduri alese ... si la retete sanatoase; doar de noi depinde ce alegem si acceptam sa mancam; sanatatea am primit-o in dar, insa cum o pretuim si pastram asa o avem. Doar de noi depinde cum si ce gandim si facem. Sa aveti sanatate cu spor in toate! cu drag ELENA.